08 / 05 / 2024

Ata Life İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres 

Ata Life İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres 

Ata Life İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ataollah Hematizadeh ve Hamidreza Goudarzi ortaklığında kuruldu.

Ata GYO Avcılar'daki gayrimenkulünü 16.5 milyon TL'ye sattı!

Ata GYO, İstanbul Avcılar'da bulunan "Asma Katlı Depolu Dükkanının satış raporunu yayınlandı. Avcılar'daki gayrimenkul 16 milyon TL'ye satıldı.

Ata GYO Avcılar'da 2 dükkan aldı!

Ata GYO İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Kabataş mevkiinde, 6 Pafta, 23032 no.lu parselde kayıtlı, "Asma Katlı Depolu Dükkan" niteliğindeki 7 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 410 bin TL bedelle 529/66443 arsa paylı 8 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 557 bin TL bedelle satın aldı.

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Güngören’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Houman Karjou, Vahıd Rouzıtalab tarafından kuruldu.

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Time Life İstanbul'da 1+1'ler 540 bin TL'ye!

Ayk Plus Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Time Life İstanbul projesinde fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

Ata Life İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Life İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ataollah Hematizadeh ve Hamidreza Goudarzi ortaklığında kuruldu.

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

Time Life İstanbul'da 1+1'ler 385 bin TL'den başlıyor!

Ayk Plus Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nın Ümraniye semtinde hayata geçirilen Time Life İstanbul projesinde fiyatlar 385 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2021 yılının Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 

Easy Life İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Easy Life İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Chadi El Ahmad ve Soufiane Hamoudan tarafından kuruldu.

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Onur Park Life'ta ticari alan kiralamaları başladı!

Bölgenin en büyük caddesi, Onur Park Life İstanbul'da ticari alan kiralamaları başladı. Onur ParkLife İstanbul, toplamda 231 cadde dükkanıyla, bölgenin en büyük cadde avm konsepti olacak.

Onur Park Life İstanbul 3. etapta hastane inşa edilecek!

Onur Park Life İstanbul'un üçüncü etapta bir de hastane inşa edilmesi planlanıyormuş. Firma buranın işletmesini bir hastane zincirine verecekmiş. Kiralama için hastane gruplarıyla görüşmelere başlanmış... 

Ata Life İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Ata Life İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres 

Ata Life İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ataollah Hematizadeh ve Hamidreza Goudarzi ortaklığında kuruldu.

Ata Life İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Komisyon mukabilinde her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlaması ile iştigal etmek 3-...