04 / 05 / 2024

ata park mahalle konağı

ata park mahalle konağı

Atapark Mahalle Konağı ve Aşık Veysel Parkı'nın açılışı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, İlçe Kadın Kolları, Belediye meclis üyeleri ve Keçiörenlilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi...

Ataşehir Belediyesi'nden Yarbay Ali Tatar Parkı açıklaması!

Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Mahallesi Yarbay Ali Tatar Parkı’nın imara açıldığı haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

Park Inn by Radisson Ataşehir açıldı!

Park Inn by Radisson Ataşehir hizmete açıldı. 128 odadan meydana gelen otel Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanına yakın konumda yer alıyor. 

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi!

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi 298 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 3+2'ye kadar konut seçenekleri sunulan projede konutların yanı sıra villalar da yer alıyor...

İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı!

İzmir-Çiğli'de konumlandırılan Park Yaşam Ataşehir projesi "İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı...

Park Yaşam Ataşehir fiyatlar 2017!

Toplam 895 daire ve 18 villadan meydana gelen Park Yaşam Ataşehir projesi Aralık ayında teslim edilemeye hazırlanıyor. İşte Park Yaşam Ataşehir fiyatlar 2017...

Ataşehir Örnek Mahallesi park alanı imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Örnek Mahallesi, 2263 ada, 7 parsele ilişkin Park Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Bursa Nilüfer'deki park sayısı 250'ye çıktı!

Nilüfer Belediyesi’nin yeni düzenlemelerle kente kazandırdığı ATA Park ve Nilüfer Teraspark, halka yeşil alanda nefes alabilme, huzurlu ve iyi vakit geçirme imkanı sunuyor.

Park Yaşam Ataşehir ile İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın!

İzmir Çiğli'de 52 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Park Yaşam Ataşehir projesinde toplam 877 adet olmak üzere 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+2 daire tipleri bulunuyor.

Bursa Ata Park açılış için gün sayıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi Konak Mahallesi’nde bulunan eski adı Eker Park olan parkı yeniden düzenleyerek ATA Park adıyla hizmete sokmaya hazırlanıyor. Çalışmalarda parkın fonksiyonları artırılırken, dinlenme alanları da çoğaltıldı.

Arnavutköy'de Vadi Park ve 39 mahalle parkı açıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Vadi Park ve 39 mahalle parkı, yapılan görkemli açılış ile vatandaşların hizmetine girdi.

Ataşehir'e 106 bin metrekarelik şehir parkı geliyor!

Ataşehir Belediyesi İntifa hakkı karşılığı kent parkı düzenlemesi ve işletilmesi işini ihale edecek. İhalesi 28 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek işin bedeli 58 milyon 560 bin 487 TL olarak belirlendi.

Trendist Ataşehir’e komşu 110 dönümlük şehir parkı geliyor!

K Yapı ve Solid İnşaat’ın Ataşehir’deki kentsel dönüşüm projesinde teslimler başladı. Projeden ev alanlara 110 dönümlük şehir parkına komşu olacaklarını vaat ettiklerini söyleyen Murat Karaduman, belediyenin park için 4. kez ihaleye çıkacağını söyledi.

ata park mahalle konağı Haberi

ata park mahalle konağı

Açılış töreni öncesi Şeyda Erdal ile halk ozanları Zeki Erdali ve Deniz Muhliser sahne aldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, çok sayıda müjde de verdi. Ak Aşık Veysel'in bu ülkenin en önemli değerlerinden bir tanesi olduğunu vurgulayarak, "Bizim kültürel zenginliğimizdir; bu parkın adının Aşık Veysel olması ayrı bir kardeşliktir; dolayısıyla bir kardeşlik günündeyiz." dedi. 

Atapark Mahalle Konağında özel günler ve toplantılar için salonlar yapıldığını ve mahallenin hizmetine sunulduğunu da belirten Ak, Aşık Veysel Parkı'nda da ağaç ve oturma gruplarını çoğalttıklarını, şelaleyi güzelleştirdiklerini ve Aşık Veysel'in heykelini daha görünür bir yere konumlandırdıklarını da söyledi. 

"YEŞİLİN SEVDALISIYIZ" Mustafa Ak konuşmasını şöyle sürdürdü; "Park alanında ağaçlandırma seferberliği başlatıyoruz; yeşile ve ağaca önem veriyoruz; yeşilin sevdalısıyız. Bizim medeniyetimizde bir laf...