10 / 05 / 2024

Ataç Gayrimenkul Geliştirme

Ataç Gayrimenkul Geliştirme

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş., 100 bin TL sermaye ile kurulacak Ataç Gayrimenkul Geliştirme T.A.Ş.'ye 20 bin TL ile kurucu ortak olacağını bildirdi

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 128 milyon 371 bin 233 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Buraş Mühendislik Ve Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Buraş Mühendislik Ve Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Can tarafından kuruldu.

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de kuruldu.

Rme Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Rme Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de Rifat Melik Eşmen tarafından kuruldu.

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Lam Proje Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Lam Proje Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Hafızoğlu tarafından kuruldu.

Parlaklar Trio Yapı Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parlaklar Trio Yapı Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Cinci ve Sercan Akcan ortaklığında kuruldu.

Anb Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Anb Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 13 milyon 440 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ziya Sesel tarafından kuruldu.

Proje Satış Çözümleri Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Satış Çözümleri Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tuna ve Soner Keleş tarafından kuruldu.

Alfa Karya Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Karya Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedel ile Yavuz Ören ve Mehmet Enes Babalıoğlu ortaklığında kuruldu.

Sh Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sh Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 7 milyon 775 bin 500 TL sermaye bedeli ile Suzan  Hacıalioğlu tarafından kuruldu. 

Ataç Gayrimenkul Geliştirme Haberi

Ataç Gayrimenkul Geliştirme

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş'den yapılan Ataç Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi'ne kurucu ortak olma kararı hakkındaki açıklama şöyle;


"Şirketimiz yönetim kurulu,  kurulacak  olan 100.000,00 TL sermayeli "Ataç Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi"ne, 20.000,00 TL tutarında  nakdi sermaye payı ile kurucu ortak olarak iştirak edilmesine karar...