03 / 05 / 2024

ataç inşaat gözaltı pazarı

ataç inşaat gözaltı pazarı

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre 8 Haziran 2011 tarihinde (sonradan bölünmüş fiyatıyla) 3.8 liradan halka arz olan Ataç İnşaat, 31 Aralık 2013'te Gözaltı Pazarı'na alındı.

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Ağabeyli İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ağabeyli İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samed Taş tarafından kuruldu.

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıç tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Umerler İnşaat Gıda Nakliyat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Umerler İnşaat Gıda Nakliyat Ve Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çabuk tarafından kuruldu.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Suberta İnşaat Gıda Ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Suberta İnşaat Gıda Ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beykoz’da 640 bin TL sermaye bedeli ile Ata Beğendik tarafından açıldı.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Oranj Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oranj Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 300 bin tL sermaye bedeli ile Ata Nafiz Caner ve Niyazi Onur Caner ortaklığında kuruldu.

Nia Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nia Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Arslan tarafından kuruldu.

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

IDK İnşaat Gıda Reklam Hizmetleri Turizm Medikal ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

IDK İnşaat Gıda Reklam Hizmetleri Turizm Medikal ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Işılay Nazan Torun tarafından kuruldu.

ataç inşaat gözaltı pazarı Haberi

ataç inşaat gözaltı pazarı

8 Haziran 2011'de (sonradan bölünmüş fiyatıyla) 3.8 liradan halka arz olan Ataç İnşaat, 31 Aralık 2013'te Gözaltı Pazarı'na alındı. Borsa yönetiminin aldığı kararda, "şirketin borçlarım ödeyememesi, özkaynakları aşan yüksek döviz açık pozisyonu ve sermaye açığı, 132 milyon TL tutarında 421 adet icra takibi bulunması" gibi gerekçelere dikkat çekildi. 2012 Ocak-Nisan döneminde 2.50'den 7 TL'ye yükselen Ataç hisseleri, ortakların satışıyla birlikte 40 kuruşun altına geriledi. 


Türkiye...