03 / 05 / 2024

Ataç İnşaat Ortakları

Ataç İnşaat Ortakları

Ataç İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ataç İnşaat Cılander ile ortaklık görüşmeleri yapıyor. Anteks A.Ş. Dokuma Fabrikası ile ilgili görüşmelere haberimizden ulaşabilirsiniz...

Ataç İnşaat, Akasya Elektrik'i satıyor!

Ataç İnşaat bağlı ortaklarından Akasya Elektrik Üretim Limited Şirketi'ni satmak için görüşmelere başladı...

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. ortakları kimler?

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş., ortaklık yapısını kamuoyu ile paylaştı

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

GVY İnşaat'ın ortağı Mehmet Kamil Akıncı vefat etti!

GVY Gayrimenkul İnşaat ortaklarından Mehmet Kamil Akıncı vefat etti. GVY Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı konut fiyatlarını artıracak!

Emiroğulları İnşaat ortaklarından Mustafa Demir, "Fiyatlamaların değişmek üzere olduğu, bir miktar da değiştiği zaman dilimi içerisindeyiz. İstanbul- Bursa-İzmir otobanı tamamlandığında bu fiyatların ciddi miktarda artış olacak." dedi.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Toraman İnşaat turizmde büyüyecek!

Toraman İnşaat ortaklarından Kaan Toraman, “1972’den bu yana kazandığımız deneyimle doğru inşaat projeleriyle alanımızda markalaşmayı hedefliyoruz. Bizim için yeni olan turizmde büyümek istiyoruz” dedi.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Aydın Seramik İnşaat Kuşadası'nda 37 villa inşa edecek!

Aydın Seramik İnşaat ortaklarından Abdullah Helvacı, Kuşadası'nda 37 tane 2+ 1 villayı inşa edecek olan Aydın Seramik, site içerisindeki havuz ve çocuk oyun parkıyla müşterilerine rahat ve huzurlu bir ortam sunmayı hedefliyor.

Ataç İnşaat ve Anteks'e mahkeme 'koruması'

Alman ve İsviçre polis teşkilatlarının gömlekçisi olan Antalyalı Anteks ve Ataç İnşaat için iflas erteleme istendi; mahkeme tedbir kararı verdi. Kapalı durumdaki Anteks ihracata hazırlanıyor.

VG Ata İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VG Ata İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile, Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde, Vedat Gökalp Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ataç İnşaat Ortakları Haberi

Ataç İnşaat Ortakları

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bağlı Ortaklıklarımızdan Anteks A.Ş. Dokuma Fabrikası ile ilgili  İsviçre menşeli CILANDER firması ile ortaklık görüşmelerine...