12 / 05 / 2024

Ataç İnşaatın anlaştığı bankalar

Ataç İnşaatın anlaştığı bankalar

Ataç İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ataç İnşaat ve de Şekerbank arasında halihazırdaki görüşmeler adına yazılı protokol müzakerelerine başlandı...

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Arabuluculuk ve uzlaştırmayla 8 milyonu aşkın kişi anlaştı

Adalet Bakanlığı'nca uygulanan arabuluculuk ve uzlaştırma yöntemleriyle bugüne kadar 8 milyonu aşkın vatandaş, mahkemeye gitmeden anlaştı.

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dündar tarafından kuruldu.

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Eren Tandoğan tarafından kuruldu.

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Emre Hızal ve Özgünay Aksüt ortaklığında kuruldu.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Avrupa anlaştı, doğalgaz piyasasını altüst edecek karar çıktı

Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, bir süredir gündeme getirdikleri doğalgaz tüketimini yüzde 15 azaltma kararında Rusya’dan akışın kesintiye uğraması ihtimalini baz alarak anlaştı. Alınan kararın Rusya’yı ve akabinde Rusya’dan alınan gazın fiyatlarını etkilemesi bekleniyor.

Kimse evsiz kalmasın diye Ziraat Bankası'ndan 0 faizli konut kredisi! SGK ile anlaştı... İşte başvuru şartları

Konut satışlarında istenilen fahiş fiyatlar nedeniyle banka kredisine ihtiyaç duymadan ev almak neredeyse hayal oldu. Vatandaşın konut alımını kolaylaştırmak için beklediği destek Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan geldi. SGK, Ziraat Bankası ile anlaşarak sıfır faizli konut kredisi veriyor.

Üçlü Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Üçlü Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından  kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayisi tüm zamanların en yüksek rakamında!

İnşaat malzemeleri sanayisi tüm zamanların en yüksek rakamına çıktı. Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi, Haziran 2021'de pazarlardaki iyileşme ve canlanma ile son senelerin en yüksek performansını sergiledi.

Sem Adr Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sem Adr Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Demirbaş tarafından kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Ataç İnşaatın anlaştığı bankalar Haberi

Ataç İnşaatın anlaştığı bankalar

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz kreditörlerinden Şekerbank A.Ş. tarafından şirketimize karşı takibe geçilmiş olup, halihazırda ihtiyaten işlemlere başlanmıştır. Görüşmeler başlamış olup, takiplerin durdurulmasi ile ilgili protokol yapılarak yeniden yapılandırma konusunda prensipte mutabakata varılmış, yazılı protokol müzakerelerine...