03 / 05 / 2024

Atakan Alaftargil

Atakan Alaftargil

Sa.As Turizm Petrol Gıda Spor Tesisi İşletmeciliği ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Atakan Alaftargil ve Selami Alaftargil ortaklığıyla 3 milyon TL sermaye ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Karaköy Mahallesi'nde kuruldu.

İştirak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İştirak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Atakan Şakar tarafından kuruldu.

Atakan Konakları'nda teslimler yıl sonunda! 

Atakan Konakları projesinde villaların teslimleri yıl sonunda yapılacak. Peki Atakan Konakları'nda yer alan villaların fiyatları ne kadar? İşte Atakan Konakları ile ilgili detaylar... 

Atakan Konakları satışta! 2023 yıl sonunda hemen teslim!

Sedat Kılıç İnşaat tarafından inşa edilen Atakan Konakları'nda satışlar devam ediyor. Proje 2023 yıl sonunda teslim edilecek.

My Skyvista Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Skyvista Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Yücel tarafından kuruldu.

Atadk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atadk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Dikmen ve Atanur Dikmen ortaklığında kuruldu.

Plt Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plt Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Polat ve Efkan Polat ortaklığında kuruldu.

Kurutaş İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurutaş İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Kurutaş tarafından kuruldu.

Göçer Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçer Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Benzer tarafından kuruldu.

Afsa Danışmanlık İnşaat Proje Anonim Şirketi kuruldu!

Afsa Danışmanlık İnşaat Proje Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Atakan Koçak ve Fırat Geylani ortaklığında kuruldu.

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Sağlam tarafından kuruldu.

Art Project İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Project İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Şanlı ve Mıkhaıl Mıronov ortaklığında kuruldu.

TMO 150 bin ton alım gerçekleştirdi!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), ağustos ayında başladığı fındık alımlarına devam ediyor. Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, 48 noktada alım yapan TMO'nun yaklaşık 150 bin ton fındık aldığını açıkladı.

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Borulday tarafından kuruldu.

Atakan Alaftargil Haberi

Atakan Alaftargil

Sa.As Turizm Petrol Gıda Spor Tesisi İşletmeciliği ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Atakan Alaftargil ve Selami Alaftargil ortaklığıyla 3 milyon TL sermaye ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Karaköy Mahallesi'nde kuruldu. 


Sa.As Turizm Petrol Gıda Spor Tesisi İşletmeciliği ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Karaköy Mahallesi, Necatibey Caddesi, No:16/...