21 / 07 / 2024

Atakan Özkaya

Atakan Özkaya

Mertoğlu İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atakan Özkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu

Özkaya Park Evleri'nde 4.7 milyon TL'ye 2+1! Yüzde 50 peşinat ve 36 ay 0 faiz fırsatı! 

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Özkaya Park Evleri'nde yüzde 50 peşinat ve 36 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Özkaya Park Evleri'nin teslimlerinin 2025 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Atakan Konakları'nda teslimler yıl sonunda! 

Atakan Konakları projesinde villaların teslimleri yıl sonunda yapılacak. Peki Atakan Konakları'nda yer alan villaların fiyatları ne kadar? İşte Atakan Konakları ile ilgili detaylar... 

Atakan Konakları satışta! 2023 yıl sonunda hemen teslim!

Sedat Kılıç İnşaat tarafından inşa edilen Atakan Konakları'nda satışlar devam ediyor. Proje 2023 yıl sonunda teslim edilecek.

Özkaya Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Özkaya tarafından kuruldu.

Özkaya Kabin Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Kabin Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Kızılkaya ve Muhammed Emin Özer ortaklığında kuruldu.

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Sağlam tarafından kuruldu.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Ati Doğal Gaz Altyapı Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ati Doğal Gaz Altyapı Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Yılmaz tarafından kuruldu.

'Arsa avcısı' operasyonunda çarpıcı detaylar ortaya çıktı!

'Arsa avcısı' operasyonunda soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Operasyona yönelik yeni detaylar belli oldu. 110 kişinin gözaltına alındığı suç örgütü lideri Atakan Avcı'nın asıl mesleğinin tapu memuru olduğu ortaya çıktı.

Arteq Arge Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Arteq Arge Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tayyip Ensar Özkaya tarafından kuruldu.

Lüleburgaz'da hobi bahçeleri için kuralar çekildi! 

Lüleburgaz'da Atakan Yavuz Parkı'nda yer alan  57 hobi bahçesinin sahibi kura çekimiyle belirlendi. 

Özkaya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Özkaya ve Hakan Özkaya ortaklığında kuruldu.

Sürmentaş Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmentaş Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zayim Özkaya tarafından kuruldu.

Atakan Özkaya Haberi

Atakan Özkaya

Mertoğlu İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atakan Özkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu. Mertoğlu İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işleri.


Mertoğlu İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çağlayan Hürriyet Mahallesi, Şimşir Sokak,...