21 / 05 / 2024

Atakan Sevgi

Atakan Sevgi

Sevgi Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atakan Sevgi ve Ramazan Köse ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi'nde kuruldu.

Atakan Konakları'nda teslimler yıl sonunda! 

Atakan Konakları projesinde villaların teslimleri yıl sonunda yapılacak. Peki Atakan Konakları'nda yer alan villaların fiyatları ne kadar? İşte Atakan Konakları ile ilgili detaylar... 

Atakan Konakları satışta! 2023 yıl sonunda hemen teslim!

Sedat Kılıç İnşaat tarafından inşa edilen Atakan Konakları'nda satışlar devam ediyor. Proje 2023 yıl sonunda teslim edilecek.

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ölçer tarafından kuruldu.

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Sağlam tarafından kuruldu.

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Atakan Yüklü: Akdeniz'de 7'nin üzerinde deprem olabilir! 

Jeofizik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi eski 2'nci Başkanı Jeofizik Mühendisi Atakan Yüklü, Akdeniz'de 7'nin üzerinde deprem beklediklerini, deprem dolayısıyla tsunaminin de oluşabileceğini belirtti...

Sevgi Nalbur Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Nalbur Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldız ve Aydın Tanrısever tarafından kuruldu.

Diyarbakır Sevgi Evi Sitesi için bina tahsisine iptal kararı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine görevlendirme yapılan dönemde alınan, belediyeye ait bir binanın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne "Sevgi Evi Sitesi" kurulması için tahsisi kararı iptal edildi

ENKA'nın acı günü! Sevgi Gerçek vefat etti!

ENKA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Gerçek'in annesi Sevgi Gerçek vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Çimtaş taziye ilanı yayınladı.

Atakan Demir Çelik İnşaat Kimya Temizlik Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Demir Çelik İnşaat Kimya Temizlik Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Ersoy tarafından kuruldu. 

Atakan Altuğ, Radisson Blu Hotel Vadistanbul’un Genel Müdürü oldu!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel’e, Genel Müdür olarak Atakan Altuğ atandı.

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi 7.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Raufbey Mahallesi'nde yer alan Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi icradan satılıyor. Satışa konu olan hastane için 7 milyon 850 bin TL bedel isteniyor. 

Atakan Sevgi Haberi

Atakan Sevgi

Sevgi Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atakan Sevgi ve Ramazan Köse ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi'nde kuruldu. 


Sevgi Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPIM İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerindekat karşılığı binalar yapmak. b Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...