28 / 04 / 2024

ataköy 2 proje durdruma

ataköy 2 proje durdruma

En son mahkeme kararında Bosphorus Otel ile Yalı Ataköy projesine devam denmişti. Mimarlar Odası nın bir üst mahkemeye yapılan itirazı haklı bulunarak bu inşaatlara yeniden dur denildi...

Ataköy 2.5.6 Kısım plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bakırköy ilçesi, Ataköy 2.5.6 Kısım Mahallesi, 257 ada, 60 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 2. etabı 2022'de açılacak!

12 istasyondan oluşacak M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın ilk etabı geçtiğimiz günlerde açılmıştı. Çalışmaları devam eden 2. etabın 2022 yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır!

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır.. Dükkan ve mağazalarda kiracıyı hazır eden projede yüksek tavanlı cadde cepheli dükkanlar yer alıyor. 

Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir!

Marmaray, Kanal İstanbul gibi dev projelerin etüd işlerini yasaya aykırı şekilde alan Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir.

Nivo Ataköy'ün relansmanı yapıldı! 490 bin TL'ye!

Nivo Ataköy projesinin relansmanı bugün gerçekleşti. Lansmana özel olarak 2 yıl ödeme ertelemeli kampanyayla satılan proje 175 milyon dolarlık yatırım bedeliyle yükseliyor.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılıyor!

Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın VIP açılışı, 2 Mayıs tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımı ile yapılacak.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılacak!

62 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın açılışı ile denizcilik sektörünün en büyük buluşması CNR Avrasya Boat Show eş zamanlı olarak 2 Mayıs tarihinde kapılarını açıyor.

2017 Nef Ataköy proje kampanyası!

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Ataköy Evleri Emlak Konut GYO'nun 20 yıl vade kampanyasına katıldı. İşte 2017 Nef Ataköy proje kampanyası...

Avrupa Konutları Ataköy proje fiyatları 2017!

Avrupa Konutları Ataköy proje fiyatları 718 bin TL'den başlayarak değişiyor. Avrupa Konutları Ataköy'de teslimler hemen yapılıyor...

Kuzu Grup'tan SeaPearl Ataköy'e 2.7 milyar dolarlık yatırım!

Kuzu Grup, Ataköy’de 2.7 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirdiği SeaPearl’de ev alıcısına özel ödeme planı sunuyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Yatırımcılarımızla bir araya gelerek, ödeme planlarını birlikte oluşturuyoruz” dedi.

Sea Pearl Ataköy proje fiyat listesi!

Sea Pearl Ataköy proje fiyat listesi 841 bin dolardan başlıyor. Sea Pearl Ataköy'de birinci etap Temmuz 2017'de tamamlanacak...

Yalı Ataköy projesi fiyatlar!

TOKİ- Özyacı İnşaat ve Karadeniz Örme ortaklığı imzası taşıyan Yalı Ataköy projesinde 1+1'den 6+2'ye kadar daire seçenekleri bulunuyor. Proje 72 bin 864 metrekare alanda inşa ediliyor.

Sea Pearl Ataköy'ün 2. lansmanı haftaya!

Sea Pearl Ataköy ''İhtişamı yaşayanların yeni adresi'' sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Önümüzdeki hafta 2. kez lansman yapılması planlanan projede fiyatlar dolar bazında hesaplanıyor.

ataköy 2 proje durdruma Haberi

ataköy 2 proje durdruma

En son mahkeme kararında Bosphorus Otel ile Yalı Ataköy projesine devam denmişti. Mimarlar Odası nın bir üst mahkemeye yapılan itirazı haklı bulunarak bu inşaatlara yeniden dur denildi. Şimdi inşaatların kaderini belirleyecek mahkemenin nihai karan için geriye sayım başladı.

İstanbul 9. İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma karan verilen 564 ada 160, 174 ve 182 parsellerdeki inşaatlardan sadece 160 parseldeki inşaat için geçerli olduğunu Bosphorus otel (182 parsel) ve Yalı Ataköy (174 parsel) için geçerli olmadığına hükmetmişti. Mimarlar Odası ikinci kez yürütmeyi durdurma istemiş ancak mahkeme reddetmişti. Bir üst mahkeme olan Bölge İdare Mahkemesine yapılan itiraz kabul edilerek mahkemenin yeniden yargılama yapması istendi. 


BELEDİYE MÜHÜRLEMİŞTİ

Mimarlar Odası. 56-1 adada bulunan 160, 174 ve 182 parsellerde, inşaat faaliyetlerinde bulunmak üzere Bakırköy Belediye Başkanlığı'nca verilen yapı ruhsatlarının...