22 / 05 / 2024

ataköy bakırköy hastane inşaatı

ataköy bakırköy hastane inşaatı

İstanbul Ataköy 7-8. Kısım ile Ayamama Deresi arasındaki 450 dönümlük yeşil alanın tam ortasında kalan 3 dönümlük bölümün hastane yapılmak üzere etrafının çevrilmesi semt sakinlerini harekete geçirdi.

Kuzu Grup'tan Ataköy sahiline 300 yataklı hastane!

Kuzu Grup Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'nde 150 milyon TL yatırım bedeliyle 300 yataklı hastane inşa edecek.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı çıktı!

Bakırköy Belediyesi, Ataköy 3-4-11. Kısım’da yer alan Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı aldı.

Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları fiyat!

1.401 daire ve otelden meydana Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları'nda fiyatlar 8 bin dolardan başlıyor. Proje 20 katlı 4 blok şeklinde dizayn ediliyor.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yıkılacak mı?

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile hastanenin yakınında bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Yeni plana göre 90 yıllık hastane yenilenip ek binalar yapılacak.

Nef Ataköy 22 Bakırköy fiyatları!

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Ataköy 22 projesinde teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje İstanbul Ataköy'de E-5 otoyolu üzerinde konumlandırılıyor. Nef Ataköy 22 Bakırköy fiyatları...

Bakırköy Sea Pearl 2.etap teslimleri!

Kuzu Grup tarafından İstanbul Bakırköy’e bağlı Ataköy'de hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor. Peki Bakırköy Sea Pearl 2.etap teslimleri ne zaman?

Zeytinburnu-Bakırköy-Ataköy hattı konut yatırımının gözdesi oldu!

İstanbul’da Zeytinburnu-Bakırköy-Ataköy hattı son dönemlerde konut yatırımlarının gözdesi oldu. Orta gelir için üretilen projelerde fiyatlar 3 bin liradan başlarken, lüks projelerde de metrekare fiyatları 20 bin lirayı aştı

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda banka kredisiyle ödeme fırsatı!

Zaman ve Mekan Yapı imzasıyla yükselen projede daire tipleri 3+1 ve 5+2 olarak tasarlandı. Ataköy Marina'nın karşısında yükselen Bakırköy Sahil Apartmanı'nda toplamda 12 adet daire yer alıyor.

Bakırköy Belediyesi ile TOKİ mahkemelik oldu!

İstanbul Bakırköy'de satışı TOKİ tarafından gerçekleşecek hastane arsası, Bakırköy Belediyesi tarafından yürütmenin iptali için mahkemeye verildi. Mahkeme sürecini Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu anlattı...

Bakırköy Kent Savunması Kadın Doğum Hastanesi'nin satışını protesto etti!

Bakırköy Kent Savunması üyelerinden hastane eylemi SSK Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi arazi ihalesi, Bakırköy Kent Savunması üyesi grup tarafından protesto edildi.

Bakırköy Ataköy'deki Osmanlı kulesinin olduğu alan imara mı açılacak?

Hürriyet Gazetesi'nin yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü yazısında Bakırköy STK Platformu'nun imara açılan Ataköy sahili hakkındaki görüşlerine yer verdi. İşte Yalçın Bayer'in o yazısı...

Bakırköy Sea Pearl satış ofisi!

Toplam 127 bin 600 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Bakırköy Sea Pearl satış ofisi telefon numarası 0212 559 60 09 olarak belirlendi.

Pruva 34 Bakırköy'de 2 milyon dolara 4+1 daire!

Doğa Şehircilik, Bakırköy - Ataköy sahil projesi Pruva 34'te satışlara başladı. Pruva 34 projesinde 4+1 dairelerin fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Uzun zamandır satışa çıkması beklenen Pruva 34'te 239 daire yer alıyor...

ataköy bakırköy hastane inşaatı Haberi

ataköy bakırköy hastane inşaatı

İstanbul Ataköy 7-8. Kısım ile Ayamama Deresi arasındaki 450 dönümlük yeşil alanın tam ortasında kalan 3 dönümlük bölümün Emlak Bankası A.Ş Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardım Vakfı tarafından hastane yapılmak üzere etrafının çevrilmesi semt sakinlerini harekete geçirdi. Ataköylüler, Bakırköy ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yeşil alanın tamamının "Botanik Park" olarak düzenlenmesi çağrısı yaptı. 


Botanik park yapılmasını istedikleri yeşil alanda önceki gün bir araya gelen Ataköylüler, son yeşil alanı korumak için imza kampanyası başlattı. Grup adına konuşan Bakırköy Çevre Dostları Derneği Başkanı Ülker Durukan, "Eğer buraya sahip çıkmazsak trafikten sokağa çıkamaz hale geleceğiz" dedi. 


TOPBAŞ SÖZ VERDİ


Yeşil alana daha önce yapılmak istenen külliye projesinin de toplanan 10 bin imza sayesinde İBB Başkanı Kadir Topbaş tarafından iptal edildiğini anımsatan Durukan, "Sayın Topbaş bize botanik...