06 / 05 / 2024

Ataköy sahil yolu

Ataköy sahil yolu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, E-5 Karayolu’na kurmaya başladığı (D 100) hız denetim sistemi (EDS), hava ve yol bilgilerini içeren uyarı levhalarıyla akıllı hale getiriyor. Araç maliyetlerini düşürecek olan sistem oldukça da çevreci…

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu 2022'de tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu'nda devam eden Gebze merkez arasındaki kısmın 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nin akıbeti mecliste!

Akdeniz Sahil Yolu Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akdeniz Sahil Yolu Projesi 2019'da açılacak!

Akdeniz Sahil Yolu Projesi’nde sona yaklaşıldı. 2019 yılı Aralık ayında bitecek projede 39,8 km uzunluğunda 34 adet tünel yapılıyor.

Zeytinburnu-Ataköy sahil hattındaki konut projeleri!

Zeytinburnu - Ataköy sahil hattında 60 yeni bina yükseliyor. İşte o projeler...

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!

Kuzu Grup imzasını taşıyan Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı. 1401 konutun ve 202 odalı 5 yıldızlı otelden meydana gelen proje 1.200 metre sahil şeridine sahip.

Akdeniz Sahil Yolu inşaatında son durum!

Mersin ve Antalya'yı birbirine bağlayacak olan Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında, Mersin'in Anamur ilçesinde inşası tamamlanan viyadük ve tünel trafiğe açıldı.

2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi!

Kuzu Grup imzası ile hayata geçirilen Sea Pearl projesi 20 katlı 4 bloktan oluşuyor. Projenin 1.200 metre sahil şeridine sahip. İşte 2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi...

Sea Pearl Ataköy’de 1200 metre sahil bandı yer alıyor!

Sea Pearl Ataköy’de 1200 metre sahil bandı yer alıyor. İstanbul Bakırköy'de inşa edilen proje 20 katlı 4 blok olarak tasarlandı. 

Erciş'in sahil yolu projesine 1 milyon liralık destek!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Erciş Belediyesi tarafından yürütülen ‘Sahil Yolu’ projesine 1 milyon liralık destek müjdesi verdi.

Yenibosna Nef Ataköy daire fiyatları!

İstanbul'un Avrupa yakasında Ataköy'de E-5 yolu üzerinde inşa edilen Nef Ataköy projesi Haziran ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Yenibosna Nef Ataköy daire fiyatları 620 bin TL'den başlıyor.

Ataköy sahil yolu Haberi

Ataköy sahil yolu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dünyada sayılı şehirde uygulanan bir sistemle şehrin trafik akışını 7/24 gerçek zamanlı olarak izliyor ve yönetiyor. Kent trafiğinin etkin verimli ve maksimum güvenlik içerisinde işletilmesi amacıyla yürütülen gözlem ve denetim çalışmaları kapsamında trafiğinin en yoğun olduğu noktalardan biri olan E-5 Karayolu’nda da iyileştirme çalışmaları başlatıldı.


E-5; hız denetim sistemi (EDS), hava ve yol bilgilerini içeren uyarı levhalarıyla akıllı hale getiriliyor. Araç maliyetlerini düşürecek olan sistem oldukça da çevreci… İyileştirme çalışmalarıyla E-5 trafiğinde aşırı hız ve kazalar önlenerek akışkanlık sağlanacak. Buna bağlı olarak da araç ve yakıt giderlerinde tasarruf, daha az karbon salınımı ve daha az gürültü oluşacak.




Hız limitlerinin azaltılması sonucunda yol güvenliği arttırılırken, sistem tıkanıklığı önceden öngörerek veya tıkanıklık anında otomatik olarak trafiğin akışkanlığını sağlayacak en iyi...