17 / 05 / 2024

ataköy sahili kullanıma açılıyor mu

ataköy sahili kullanıma açılıyor mu

TOKİ, İstanbul Ataköy sahilinin usulsüz olarak yapılaşmaya açıldığı haberlerine açıklık getirerek, tüm çalışmaların ilgili kanun ve yönetmeliklere uygun olduğunu belirtti.Parseldeki baruthane binaları ve korunması gereken ağaçlar için onay alındı.

Yüksek taşıma kapasitesi ile Ford Tourneo serisi yükünüzü hafifletiyor! Fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi

Ford Tourneo modellerinin en büyük özelliği, çok amaçlı ve çok yönlü kullanıma uygun olmalarıdır. Tourneo modelleri, hem personel hem de eşya taşımacılığı için idealdirler ve özellikle turizm, havaalanı transferleri, taksi hizmetleri gibi sektörlerde tercih edilirler. Peki Ford Tourneoların 10 Mayıs

GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait binayı yurt olarak yeniden kullanıma kazandırıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu olan GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait olan bir yapıyı yurt olarak yeniden kullanıma kazandıracak.

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır!

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır.. Dükkan ve mağazalarda kiracıyı hazır eden projede yüksek tavanlı cadde cepheli dükkanlar yer alıyor. 

Ataköy sahili TOKİ Park oluyor!

Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu yaklaşık 60 dönümlük arazi, İBB ve TOKİ işbirliğiyle TOKİ Park olacak. İhalesi iptal edilen bu alanın halka açık bir park olması kesinleşti.

Raffles Residences kullanıma sunuldu!

Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles Rezidanlarını kullanıma sundu. Raffles İstanbul Genel Müdürü Hirt: "66 rezidansı günlük, aylık ve yıllık olarak kiralama opsiyonlarımız var" dedi.

Nef Ataköy Konutları güncel ödeme kampanyası!

Nef Ataköy Evleri, Timur Gayrimenkul imzası ile Ataköy'de konut, ofis, mağaza ve otel olarak yükseliyor. Nef Ataköy projesinde yüzde 20 peşinatla ev sahibi okunabiliyor...

Nef Ataköy Emlak Konut kampanyası 2017!

Konut, ofis, otel ve mağazalardan oluşan Nef Ataköy projesi 6 blok şeklinde İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de inşa ediliyor. Projede fiyatlar 822 bin TL'den başlıyor. İşte Nef Ataköy Emlak Konut kampanyası 2017...

Nef Ataköy güncel fiyatlar 2017!

24 bin 208 metrekare arsa üzerinde hayat bulan Nef Ataköy projesinde; 1.269 konut, 232 odalı otel, 20 bin metrekare mağaza ve 10 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. İşte, Nef Ataköy güncel fiyatlar 2017...

Nef Ataköy fiyat 2017!

Bu yıl teslim edilmesi planlanan Nef Ataköy projesinde 1.269 konut, 10 bin metrekare ofis alanı, 20 bin metrekare mağaza alanı ve 232 odalı otel bloğu bulunuyor. İşte Nef Ataköy fiyat 2017...

Wesley Sneijder, Ataköy Marina Park Residence'a taşındı!

Uzun zamandır Maçka’da yaşayan Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau, Galatasaray’ın Florya’daki tesisine yakın olmak için ev değiştirdi. Çift Ataköy sahilindeki bir rezidansa taşındı.

Yalı Ataköy arazi davası sonuçlandı!

Ataköy’de 16 katlı 5 bloğun yükseldiği arazi hakkında 6 yıldır süren dava sonuçlandı. “Yeşil alanın betonlaşma riski” konusunda yeniden yargılama yapılacak.

Nef Ataköy kampanyası ne zaman bitecek?

Konut, ofis ve mağazaların yer aldığı Nef Ataköy 22 projesi 6 blok halinde yükseliyor. Peki Nef Ataköy kampanyası ne zaman bitecek?

ataköy sahili kullanıma açılıyor mu Haberi

ataköy sahili kullanıma açılıyor mu

TOKİ, İstanbul Ataköy sahilinin usulsüz olarak yapılaşmaya açıldığı haberlerine açıklık getirerek, tüm çalışmaların ilgili kanun ve yönetmeliklere uygun olduğunu belirtti. Açıklamada, "Ataköy sahili geniş kapsamlı olarak ilk kez halkın kullanımına açılmış olacak" denildi. Koruma Kurulu'ndan izin alınmadığı iddialarına da yanıt verilerek, resmi kurumların onaylarının tamamlandığının kaydedildiği açıklamada, Kültür Varlıkları Kurulu kararı ile projelerin onaylandığı aktarıldı. Parseldeki baruthane binaları ve korunması gereken ağaçlar için de onay alındığı ifade...