28 / 04 / 2024

GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait binayı yurt olarak yeniden kullanıma kazandırıyor!

GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait binayı yurt olarak yeniden kullanıma kazandırıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu olan GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait olan bir yapıyı yurt olarak yeniden kullanıma kazandıracak.



Türkiye’nin gayrimenkul platformu olan GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait olan bir yapıyı Kız Öğrenci Yurdu şeklinde yeniden kullanıma kazandırıacak. GYODER Yönetim Kurulu’nda bulunan firmaların destekleriyle Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsünde yer alan Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu binasının, kız öğrenci yurdu yapılaması projesi, iki kurum arasındaki imzayla hayata geçirildi.

Hayata geçirilecek olan proje kapsamında Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsünde yer alan ve kullanılamaz durumdaki bina yeniden kullanıma kazandırılmış olacak. Binada dış cephe yalıtımdan sıva tadilat işlerine; aydınlatmadan iç tesisatın yenilenmesine, yerleşim planlarının yurt kullanımına uygun biçimde düzenlenmesine kadar birçok değişiklik yapılacak.

GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait binayı yurt olarak yeniden kullanıma kazandırıyor!

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu konuyla “Kentlerin gelişimi için yeni yapı üretmenin yanı sıra mevcut yapılarıda maksimum fayda oluşturacak şekilde dönüştürmek, sürdürülebilirlik adına önemli bir konu. Biz de GYODER olarak bu anlayışla bizi onurlandıran bu projeye destek olmaya karar verdik.Marmara Üniversitesi’nin mevcut binasını,kız öğrenci yurdu olarakyeni bir kullanım alanına dönüştürmek Derneğimizin yapılı çevreye olan somut katkılarına güzel bir örnek olacak.”dedi.

Merakla beklenen projeye, GYODER Yönetim Kurulu üyeleri; Artaş Avrupa Konutları, Fuzul Grup, Ağaoğlu, Emlak Konut GYO, Ege Yapı, Akfen GYO, Astaş Gayrimenkul, Kalyon Holding, Teknik Yapı, Kuzu Grup, Rönesans Gayrimenkul, Şeker GYO ve24 Gayrimenkul bağışları ile destek veriyor.

Konut sektörünün 3. çeyrek karnesi!


Geri Dön