06 / 05 / 2024

Ataköy Seapearl ulaşım

Ataköy Seapearl ulaşım

Dairelerin metrekare birim fiyatlarının 7 bin 200 dolardan başladığı Ataköy Sea Pearl projesinde yer alan konutlar için ödemelerde yüzde 10 peşinatlı ödeme tablosu uygulanıyor.

Ataköy Seapearl fiyat listesi!

127 bin 600 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede toplam 1.381 adet daireden meydana geliyor. Ataköy Seapearl fiyat listesi kapsamında projedeki daireler 659 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Ataköy Sea Pearl'de metrekare fiyatı 7 bin 200 dolara!

Ataköy'de 127 bin 600 metrekare alan üzerinde yükselen projedeki dairelerin alanları 88 metrekareden başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Ataköy'deki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Merkez Ataköy Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Ataköy Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ataköy'de yapımına başlanılan Millet Parkı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Baruthane arazisi üzerinde başlayan inşaatın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

SeaPearl Ataköy’de ilk etap teslimleri Temmuz'da!

Ataköy’de Kuzu Grup tarafından 2 etap olarak hayata geçirilen SeaPearl Ataköy’de inşaat ve satış çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Projenin ilk etabında teslimler Temmuz 2017’de başlayacak.

Ataköy SeaPearl Kuzu Grup ev fiyatları!

Konut ve lüks otelden oluşan SeaPearl Ataköy projesinde 1+1'den 4,5+1'e kadar daire alternatifleri bulunuyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kayseri'de 2017 ulaşım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de ulaşımı daha fazla rahatlatacak olan projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini belirtti ve projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını kaydetti.

SeaPearl Ataköy'de teslimler 7 ay sonra başlıyor!

Kuzu Grup imzası ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy için geri sayım başladı. 2.7 milyar dolar yatırım değerine sahip projede teslimler 7 ay sonra başlayacak.

Kuzu Grup'tan SeaPearl Ataköy'e 2.7 milyar dolarlık yatırım!

Kuzu Grup, Ataköy’de 2.7 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirdiği SeaPearl’de ev alıcısına özel ödeme planı sunuyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Yatırımcılarımızla bir araya gelerek, ödeme planlarını birlikte oluşturuyoruz” dedi.

Büyük ulaşım projelerinde yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak!

Gebze­-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı Banliyö Hattının İyileştirilmesi, Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi İnşaatı Projesi, şehir içi raylı ulaşım sistemleri ve metro yapım projeleri ve bu projelerin ihale edilebilmesi için yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak

Avrupa Konutları Ataköy projesi Kasım'da teslim!

Ataköy’e Avrupa standartlarını getiren Artaş İnşaat, nitelikli projeleriyle sektöre öncülük etmeye devam ediyor.

SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul’un marka projelerinden SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda Körfezli yatırımcılara tanıtıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Türkiye'nin yatırım yapılabilir güvenli bir liman algısını ve yükselen ekonomisini de Körfez yatırımcılara sunma şansı bulduk''dedi.

MULTI yeraltı ulaşımına yeni olanaklar getiriyor!

thyssenkrupp Asansör’ün geliştirdiği, dünyanın ilk halatsız asansörü olan MULTI, yeraltı ulaşımına yeni olanaklar getiriyor. MULTI, en derin yüzeylerdeki ulaşım platformlarına bile hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmayı sağlıyor.

Ataköy Seapearl ulaşım Haberi

Ataköy Seapearl ulaşım

Ataköy'de hayata geçirilen Sea Pearl projesi Kuzu Grup tarafından yükseliyor. Projenin toplam arsa alanı 127 bin 600 metrekare olarak belirlendi. 


Ataköy Seapearl projesinde konut seçenekleri 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 şeklinde tasarlandı. 


Ataköy Seapearl projesi kapsamında yüzde 10 peşinat ödemesi sonrasında 48 ay taksitlendirme uygulanıyor. 


Ataköy Seapearl projesinde yer alan dairelerin alanları 88 metrekareden başlıyor ve 398 metrekareye kadar çıkıyor. 


Ataköy Seapearl projesinde yer alan konutların metrekare birim fiyatları ise 7 bin 200 dolardan başlıyor.


Ataköy Seapearl projesi nerede? 

Atatürk Havaalanı’na 2 kilometre,

Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre, 

FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, 

Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Ataköy Seapearl iletişim

Telefon numarası : 0212 559 60 09

Web: