19 / 05 / 2024

Atakule ankaranın neresinde

Atakule ankaranın neresinde

Atakule'nin yenilenmesi ile ilgili Atakule GYO İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Mehmet Arpacı ve JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş'ın ev sahipliğinde 14 Nisan'da basın toplantısı düzenleniyor.

Atakule GYO, Atakule AVM'nin Temmuz ayı kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak!

Atakule GYO, TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı tarafından ülkede meydana gelen orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla Atakule AVM'nin Temmuz 2021 kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak.

Atakule GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Atakule GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayları Münire Barçın Kayaman ve Ramazan Onur Erim 25 Mart 2021 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulacak.

Atakule GYO Riva'daki 25 arsanın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii'ndeki 25 adet arsasının değerleme raporunu yayınladı...

İtalya'da 1 euroya satılık villa!

İtalya'da dünyanın neresinde olursa olsun 1 euroya villa önerisinden sonra şaşırtan karar verildi. 

Atakule GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayları olarak Çiğdem Dilek ve Ramazan Onur Erim'i ortakların onayına sunacak...

Atakule GYO kullanılmayan yeni pay alma haklarını birincil piyasada sattı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın birincil piyasada gerçekleşen halka arz işlemleri kapsamında, yeni pay alma hakkı kullanımı sonrası kalan payların tamamı bugün satıldı...

Atakule GYO davasının temyiz talebi reddedildi!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün 21 Kasım 2013 tarih ve 66770991-1649 sayılı işleminin yürütmesinin durdurulması ve iptali talebi hakkında bildiri paylaştı. 

Atakule bugün açılıyor!

Atakule GYO tarafından inşa edilen Atakule, yeniden hizmet vermek için muhteşem bir geri dönüşe hazırlanıyor. Türkiye’nin ikinci alışveriş merkezi olan ve kulesi Atakule, bugün açılıyor.

Atakule yarın açılıyor!

Ankara’nın ilk, Türkiye’nin ikinci alışveriş merkezi olan ve kulesi ile Ankara’nın sembolü haline gelen Atakule yarın düzenlenen törenle hizmete açılacak.

Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de!

Türkiye’nin lider ve güvenilir şirketlerinden Atakule GYO; Ankara’nın en önemli simgelerinden Atakule'yi yeniden inşa etti. Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de yapılacak. 

Casper’ın CEO’su Lamprecht'ten mega projelere övgü dolu sözler!

Casper’ın CEO’su Lamprecht, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Marmaray gibi projelerin hepsini kullandığını belirterek, “Dünyanın neresinde böyle tüneller var. Harika bir iş” diye konuştu. 

Atakule GYO davasının reddine karar verildi!

Atakule AVM'nin eski müellifi tarafından Atakule GYO aleyhine açılan davanın bugünkü duruşmasında davanın reddine karar verildi..

Atakule GYO'nun halka arz edilen paylarının tamamı satıldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Birincil Piyasa'da gerçekleşen halka arz işlemleri kapsamında, yeni pay alma hakkı kullanımı sonrası kalan payların tamamı bugün satıldı.

Atakule ankaranın neresinde Haberi

Atakule ankaranın neresinde

Türkiye'nin önemli simgelerinden biri olan Atakule'nin yenilenmesi ile ilgili Atakule GYO İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Mehmet Arpacı ve JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş'ın ev sahipliğinde 14 Nisan 2015 Salı günü yapılacak basın toplantısı Raffless Hotel'de düzenleniyor. 


Tarih: 14 Nisan 2015- 09.30

Yer: Raffless Hotel-Yasemin Salonı Zorlu Center,...