10 / 05 / 2024

Atakule GYO Mağaza Ekspertiz

Atakule GYO Mağaza Ekspertiz

Atakule GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesindeti Farabi sokakta bulunan 4 adet mesken ve 1 adet mağaza değerleme raporunu kamuoyu ile paylaştı

Atakule GYO'nun kısa çalışma uygulaması 28 Şubat'a kadar devam edecek!

Atakule GYO'nun kısa çalışma uygulamasına Genel Müdürlük Şoförü ve Genel Müdürlük Sekreteri bakımından 1 Ocak 2021 - 28 Şubat 2021 tarihleri arasında devam edilmesine karar verildi. 

Atakule GYO 2 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına iki ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

Atakule GYO 1 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

Atakule GYO 1 ay daha kısa çalışma uygulamasına devam edecek!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan personeli için Kısa Çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi. 

Atakule GYO kısa çalışma uygulamasına 1 ay daha devam edecek!

Atakule GYO personeli için 10 Nisan 2020 – 30 Haziran 2020 tarihleri arası dönemde geçerli olmak üzere getirilmiş olan Kısa Çalışma uygulamasına 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren bir ay süreyle devam edilmesine -karar verdi.

Atakule GYO 3 aylık kısa çalışma modeline geçti!

Atakule GYO'nun 10 Nisan 2020  tarihinde yaptığı toplantıda; gerek Atakule Alışveriş Merkezi'nde, gerekse şirket portföyünde bulunan diğer gayrimenkullerdeki kiracıların Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle büyük oranda faaliyetlerine ara vermeleri nedeniyle asgari ve zaruri düzeyde çalışma süre

Atakule AVM mağaza bilgisi 2018!

Atakule AVM mağaza bilgisi haberimizde yer alıyor. Çağdaş mimarisi ile fark yaratan Atakule yenilenmesinin ardından açıldı.

Atakule AVM mağaza listesi!

Ankara'nın ilk alışveriş merkezi Atakule AVM hizmete açıldı. İşte Atakule AVM mağaza listesi...

Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağaza yaptıracak!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy'de yer alan arsasında yapılan çok katlı mağaza niteliğindeki binanın kaba, ince, altyapı inşaat işleri için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde Can Yapı ile anlaştı.

Akiş GYO Kadıköy çok katlı mağaza projesinin müteahhit firmasını seçti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kadıköy'de yaptıracağı çok katlı mağaza niteliğindeki binasının müteahhitliğini Can Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yapacak.

Akiş GYO Kadıköy'de çok katlı mağaza yaptırıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy'de çok katlı mağaza niteliğinde bina yaptıracak. İnşa edilecek binanın mekanik ve elektrik tesisat işlerini ekanik ve elektrik tesisat işlerini Promech Mekanik Elektrik İnşaat yapacak.

Kiler GYO Altındağ mağaza değerleme raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Altındağ mağaza değerleme raporunu yayınladı.

Atakule GYO, Çankaya'daki 4 katlı binasının değerini açıkladı: 3 milyon 850 bin TL!

Atakule GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesindeti Farabi sokakta bulunan 4 adet mesken ve 1 adet mağaza değerleme raporunu kamuoyu ile paylaştı

Atakule GYO Mağaza Ekspertiz Haberi

Atakule GYO Mağaza Ekspertiz

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


"Mülkiyeti şirketimize ait Ankara ili Çankaya ilçesi Güven mahallesi 5201 ada, 10 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu GYO Seri: VI, No:29 sayılı tebliğin 43. maddesi uyarınca ilişikte pdf dosyası olarak verilmektedir."


ANKARA ÇANKAYA’DA 4 ADET MESKEN VE 1 ADET MAĞAZA DEĞERLEME RAPORU


Raporu Hazırlayan : EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş.


EMSAL KARŞILAŞTIRMA YAKLAŞIMINA GÖRE 13.06.2012 TARİHLİ GAYRİMENKULLERİN İNŞAATLARININ TAMAMLANMASI VARSAYIMLIYLA TOPLAM PİYASA DEĞERİ (%18 KDV DAHİL) 2 : 3.850.000.-TL (Üçmilyonsekizyüzellibin- Türk Lirası) 2.127.000.-USD (İkimilyonyüzyirmiyedibin- Amerikan Doları)


Atakule GYO değerleme raporu için