05 / 05 / 2024

Atakule kurası

Atakule kurası

36 yaşındaki 1 çocuk babası Atila Martlı, Atakule GYO tarafından arandığında inanmadığını belirtti. Ödülünü almaya eşi ile gelen Atila Martlı, Atakule’nin kendileri için çok özel bir yerinin olduğunu söyledi.

Atakule Alışveriş Merkezi davasında karar!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, mimar Ali Ragıp Buluç'un inşaatın yıkılmasıyla ilgili açtığı davada mahkemenin verdiği karar bildirildi.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kurası!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde yer alan dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasatlandı. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kurası..

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde 631,38 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Başvurularının 1 Aralık'ta başlayacağı TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kurası ne zaman çekilecek?

Atakule'de yıkımın sonuna gelindi!

Atakule'de yıkımın sonuna gelindi. Ankara'nın ilk alışveriş merkezleri olan Atakule'nin yıkımında sona gelindi. AVM olarak çekiciliğini yitirmesinin ardmdan özel bir firmaya satılan Atakule'nin yıkımına yaz başında başlanmıştı.

Atakule için ödüllü anket!

Geçmişten geleceğe tüm Ankara'lıların kalbinde yer edinmiş Atakule. bir ay süre ile yayında dünya turu hediyeli anketine başlıyor. Atakule, son bulan geri sayım ile Dünya turu hediyeli kampanyasını başlattı.

Atakule GYO'dan dünya görünüyor kampanyası!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye ait www.kulesizeemanet.com internet sitesinde Türkiye genelinde, yeni Atakule AVM projesinin tanıtımı amacıyla ve Milli Piyango İdaresi'nin izni ile ücretsiz bir kampanya düzenlendi.

Atakule Dünya turu hediyeli kampanyasını başlattı!

Atakule, son bulan geri sayım ile Dünya turu hediyeli kampanyasını başlattı.Geçmişten geleceğe tüm Ankara’lıların kalbinde yer edinmiş Atakule, bir ay süre ile yayında dünya turu hediyeli anketine başlıyor.

Atakule GYO, 9 aylık faaliyet raporunu açıkladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla, 01/01/2014 - 30/09/2014 döneminine ait faaliyet raporunu yayımladı. İşte şirketin açıkladığı 9 aylık faaliyet raporu...

Atakule'ye bir dava daha!

Kulenin mimarı Ragıp Buluç, önceki günlerde Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı’ nın düzenlediği basın toplantısında “ Yeni ruhsatta sorun yok, inşaatımız devam edecek " dedi...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kurası!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kurası çekildi. 664 adet daireden oluşan projede kuralar Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu ’ nda gerçekleşti.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut belirleme kurası sonucu!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut belirleme kurası sonucu detayları haberimizde yer alıyor. Kura Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda saat 11.00 'de gerçekleşti.

Atakule'ye yeni bir dava daha!

Yenilenme projesiyle bir süredir Ankara gündemini meşgul eden ve mimarı Ragıp Buluç ile Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nı (GYO) karşı karşıya getiren Atakule’de tartışma devam ediyor.

Atakule 2016 yılının son çeyreğinde açılacak!

Türkiye'nin ikinci, başkent Ankara'nın ise ilk alışveriş merkezi olan, kentin en önemli sembollerinden Atakule yenileniyor. 200 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirilecek proje, yenilenen yüzüyle 2016 yılının son çeyreğinde açılacak.

Atakule kurası Haberi

Atakule kurası

Sosyal Medya üzerinden düzenlenen “Kule Size Emanet” kampanyasının kazananı belli oldu. 36 yaşındaki 1 çocuk babası Atila Martlı, Atakule GYO tarafından arandığında inanmadığını belirtti. Ödülünü almaya eşi ile gelen Atila Martlı, Atakule’nin kendileri için çok özel bir yerinin olduğunu söyledi. Ödülünü Tarman Group İcra Kurulu Başkanı Murat Tarman’ın elinden alan talihli, Atakule’nin yenilenmesini sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı genç çifte dünya seyahatlerinin tadını çıkartmaları temennisinde bulunarak, Atakule’nin açılışında da bir arada olacaklarını söyledi. Mutlu çift 13 gün sürecek dünya turuna çıkmak için gün sayıyor.


Roma’dan başlayacak dünya turu Bangkok’ta son bulacak. Havalimanından otel transferine, şehir turundan rehberlik hizmetine kadar her şeyin dahil olduğu turda Atila Martlı ve eşi Gülsüm Martlı Atakule ayrıcalığı ile dünyayı keşfetme şansını...