27 / 04 / 2024

Atakule 2016 yılının son çeyreğinde açılacak!

Atakule 2016 yılının son çeyreğinde açılacak!

Türkiye'nin ikinci, başkent Ankara'nın ise ilk alışveriş merkezi olan, kentin en önemli sembollerinden Atakule yenileniyor. 200 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirilecek proje, yenilenen yüzüyle 2016 yılının son çeyreğinde açılacak.




Türkiye'nin ikinci, başkent Ankara'nın ise ilk alışveriş merkezi olan, kentin en önemli sembollerinden Atakule yenileniyor.200 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirilecek proje, yenilenen yüzüyle 2016 yılının son çeyreğinde açılacak. 


Tarman Group İcra Kurulu Başkanı Murat Tarman, Atakule GYO İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Mehmet Arpacı, A Tasarım Yönetim Kurulu Başkam Ali Osman Öztürk ve JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş'ın katılımıyla gerçekleştirilen Atakule lansmamnda Tarman, mevcut yapıyla devam etmenin imkansız olduğunu söyledi. Tarman, "Portföyümüzde pek çok başka değerli gayrimenkul olmasına rağmen, Atakule hiç kuşkusuz manevi açıdan en önemli, en kıymetli mal varlığımız.  Ankara  nasıl Tarman Ailesi için çok önemli bir yerde duruyorsa, Atakule de Ankara için aynı merkezi yerde duruyor. Bu bilinçle Atakule'yi tekrar kentin kalbinin attığı bir yaşam merkezi haline getirmek için yola çıkıyoruz" dedi. 



Vatan 


Geri Dön