15 / 05 / 2024

Atakule tadilat çalışmaları

Atakule tadilat çalışmaları

AVM'ler ve eğlence merkezleriyle rekabet edemeyen Atakule bir süre önce kapılarını ziyarete kapadı. Başkentin simge yapısı Atakule'de bir süredir devam eden tadilatta geri sayım başladı...

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il tadilat çalışmaları mecliste!

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il turizmine katkısı ve yapılan tadilat çalışmalarının maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

AKM'nin tadilat ve yenileme çalışmaları meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, AKM'nin tadilat ve yenileme çalışmaları ile yerine yapılacağı açıklanan opera binasının proje çalışmalarını meclis gündemine taşıdı..

Mecliste yenileme çalışmaları başlıyor!

Türkiye Büyük Millet Meclisi 15 gün boyunca tatile giriyor. Tatilde milletvekillerinin Meclis kulislerinde tadilat çalışmaları başlayacak.

İzmir Alsancak Stadı için çalışmalar hızlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin Alsancak Stadı'nın plan tadilatını onaylamasının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde de çalışmalar hızlandı

Çanakkale Bakırköy Camii'nde onarım çalışmaları başladı!

Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi Bayırköy Köyü Camii’nde bakım ve onarım işlemleri başlatıldı.Gelibolu İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, mezkur caminin bir takım tadilat ve tamirat işlemleri için çalışmaların başladığı belirtti.

Kırklareli su arıtma tesisinin revizyon çalışmaları tam gaz!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, içme suyu arıtma tesislerinde süren tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Kesimoğlu, ''Kırklareli’nin bu çalışma ile 30 yıl su ile alakalı sorun yaşamayacak'' dedi.

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde tadilat çalışmaları başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, daha iyi bir şekilde hizmet verebilmek için tadilat çalışması başlattı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun verdiği bilgiye göre modern bir hale bürünecek olan merkezin büyük bir bölümünün tadilatının 2016 yılı sonuna kadar bitmesi planlanıyor.

CHP Kocaeli il binasında tadilat çalışmaları başladı!

CHP İl Örgütü Kocaeli Fethiye Caddesi Feridun Özbay Sokak’ta bulunan bir binayı satın aldı. CHP il binası olarak kullanılacak binanın tadilat çalışmalarının önümüzdeki hafta başlaması planlanıyor.

Antalya Atatürk Evi Müzesi'nde tadilat çalışmaları başladı!

Mustafa Kemal Atatürk’ün Antalya ziyaretleri sırasında konakladığı ev olan, daha sonra da müzeye dönüştürülen Atatürk Evi Müzesi’nde tadilat çalışmaları başladı.

Konya Tarihi Arasta Çarşısı'nda restorasyon çalışmaları başladı!

Yıllardır restore edileceği günü bekleyen Tarihi Arasta Çarşısında restorasyon çalışmaları başladı. Tamirat ve tadilat gören dükkan sahipleri geçici olarak hal binasına yerleştirildi.

Daday Devlet Hastanesi tadilat çalışmaları bitti!

Daday Devlet Hastanesinde yapılan tadilat ve bakım çalışmaları sona erdi. Ardından hastane girişi ve hizmet binası üzerine ışıklı tabela koyan hastane yönetimi sayesinde Daday Devlet Hastanesi yeni ve farklı yüzüne kavuştu.

Nazilli'de cami ve sağlık ocağı onarım çalışmaları tamamlandı!

Rutin çalışmalarının yanı sıra okullar camiler gibi ortak kullanım alanlarında bakım ve iyileştirme çalışmalarına devam eden Nazilli Belediyesi, Bozyurt Mahallesi’ndeki cami ile sağlık ocağının bakım ve tadilat çalışmalarını tamamladı.

Manisa'da asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın il genelinde yoğunlaştırdığı yol yapım, yenileme ve tadilat çalışmaları Köprübaşı ve Gölmarmara'yla devam etti.

Atakule tadilat çalışmaları Haberi

Atakule tadilat çalışmaları


Başkentin simge yapısı Atakule'de bir süredir devam eden tadilatta geri sayım başladı. Atakule yönetimi yeni projeyi önümüzdeki ayın ortalarında açıklayacak. 


REKABETE DAYANAMADI 


1989 yılında yapılan ve Ankara'nın sembollerinden biri olan Atakule'de 125 metrelik kulesi, döner restoranı, kokteyl salonu, nikah dairesi ve alışveriş merkeziyle aynı zamanda kentin en önemli buluşma mekanlarından birisi olarak tarihe kazındı. Sön dönemde çeşitlenen AVM'ler ve eğlence merkezleriyle rekabet edemeyen Atakule bir süre önce kapılarını ziyarete kapadı.


YEŞİL ALAN KORUNACAK 


Atakule GYO'dan yapılan açıklamada, "Kentin en can alıcı damarlarında olmanın tüm sorumluluğunu taşıyan ve doğayla dost yapıların çoğalmasını desteklemek amacıyla oluşturulmuş LEED Sertifikasyon Sistemi'nde "Altın Sertifika"ya aday Atakule'nin yeni projesi; Botanik Parkı da dahil olmak üzere çevresindeki yeşil alanları korumayı esas alıyor" denildi. 



Posta...