29 / 04 / 2024

Atakule tadilatında geri sayım başladı!

 Atakule tadilatında geri sayım başladı!

AVM'ler ve eğlence merkezleriyle rekabet edemeyen Atakule bir süre önce kapılarını ziyarete kapadı. Başkentin simge yapısı Atakule'de bir süredir devam eden tadilatta geri sayım başladı...




Başkentin simge yapısı Atakule'de bir süredir devam eden tadilatta geri sayım başladı. Atakule yönetimi yeni projeyi önümüzdeki ayın ortalarında açıklayacak. 


REKABETE DAYANAMADI 


1989 yılında yapılan ve Ankara'nın sembollerinden biri olan Atakule'de 125 metrelik kulesi, döner restoranı, kokteyl salonu, nikah dairesi ve alışveriş merkeziyle aynı zamanda kentin en önemli buluşma mekanlarından birisi olarak tarihe kazındı. Sön dönemde çeşitlenen AVM'ler ve eğlence merkezleriyle rekabet edemeyen Atakule bir süre önce kapılarını ziyarete kapadı.


YEŞİL ALAN KORUNACAK 


Atakule GYO'dan yapılan açıklamada, "Kentin en can alıcı damarlarında olmanın tüm sorumluluğunu taşıyan ve doğayla dost yapıların çoğalmasını desteklemek amacıyla oluşturulmuş LEED Sertifikasyon Sistemi'nde "Altın Sertifika"ya aday Atakule'nin yeni projesi; Botanik Parkı da dahil olmak üzere çevresindeki yeşil alanları korumayı esas alıyor" denildi. 



Posta Ankara 


Geri Dön