18 / 05 / 2024

Atakule yenilendi mi

Atakule yenilendi mi

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı, Ankara Atakule AVM yenilenme projesinin tamamı özkaynaklardan karşılanmak üzere 200 milyon liralık yatırımla gerçekleştirileceğini, projenin 2016 sonunda faaliyete geçeceğini söyledi.

Fiat 500X gelişmiş teknolojisi Cross Plus ile yenilendi

Fiat 500X, gelişmiş hibrit teknolojisi ile ekonomik ve çevre dostu olarak sürüş deneyimi yaşatıyor. 500X’in, Cross Plus modeli 1 milyon 464 bin 900 Türk Lirası, Soft Top versiyonuda 1 milyon 514 bin 900 Türk Lirası’dan başlayan rakamlarla yeni sahiplerine sunuldu.

SON DAKİKA DEPREMLER! En son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu? 9 Temmuz 2023 güncel depremler!

Türkiye için en son deprem listesi AFAD ve Kandilli verileriyle yenilendi. Son dakika deprem haberleri yakından izleniyor. İşte zaman zaman araştırılan 'Deprem mi oldu?' 'son dakika deprem' sorularının yanıtı...

Galata Kulesi yenilendi!

672 yıl geçmişi olan tarihi Galata Kulesi yenilendi. İçerisindeki restoran ve tuvaletlerin kaldırıldığı kule artık amacına uygun olarak kullanılacak.

Kocaeli Miço Koyu baştan aşağı yenilendi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Miço Koyu'nu baştan aşağı yeniledi

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

Atakule GYO 2015 yılı finansal raporları!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2015 yılına ait bağımsız denetimden geçmiş finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin KAP'a bildirdiği finansal raporlar...

Atakule Dünya Turu kampanyasının başvuruları sona erdi!

Atakule Dünya Turu kampanyasının başvuruları sona erdi. Geçmişten geleceğe tüm Ankaralıların kalbinde yer edinen Atakule’nin, bir ay süre ile yayında kalan "Dünya Turu" hediyeli anketi son buldu.

Atakule için ödüllü anket!

Geçmişten geleceğe tüm Ankara'lıların kalbinde yer edinmiş Atakule. bir ay süre ile yayında dünya turu hediyeli anketine başlıyor. Atakule, son bulan geri sayım ile Dünya turu hediyeli kampanyasını başlattı.

Atakule Dünya turu hediyeli kampanyasını başlattı!

Atakule, son bulan geri sayım ile Dünya turu hediyeli kampanyasını başlattı.Geçmişten geleceğe tüm Ankara’lıların kalbinde yer edinmiş Atakule, bir ay süre ile yayında dünya turu hediyeli anketine başlıyor.

Kosta Rika’daki Barış Üniversitesi’nde yer alan Atatürk büstü yenilendi!

Kosta Rika’da bulunan Birleşmiş Milletler (BM) Barış Üniversitesi’ne armağan edilen Atatürk büstü yenilendi. Açılış töreninde konuşan Kosta Rika Cumhuriyeti Türkiye Fahri Konsolosu Serhan Süzer, Atatürk’ün barış vizyonuna dikkat çekti

Atakule GYO 2012 yılı toplam brüt satışı 7 milyon 125 bin 123 TL!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından hazırlanan geçici vergi beyannamesine göre, 2012 yılı toplam brüt satışı 7.125.123,52 TL...

Atakule GYO TSKB, Eva ve Harmoni firmaları ile anlaştı!

Atakule GYO, değerleme hizmeti vermesi için Eva Gayrimenkul, TSKB ve Harmoni Gayrimenkul ile anlaştı...

Dumankaya İnşaat'ın internet sitesi yenilendi!

Türkiye’nin en köklü gayrimenkul geliştirici firmalarından Dumankaya İnşaat’ın www.dumankaya.com web sitesi, modern fonksiyonel ve kullanıcı dostu tasarımlarla yenilendi.

Atakule yenilendi mi Haberi

Atakule yenilendi mi


AGYO bünyesindeki Atakule AVM tamamı özkaynaklardan 200 milyon liraya yenilenecek, 2016 sonunda açılacak


Atakule Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Mehmet Arpacı, Ankara Atakule AVM yenilenme projesinin tamamı özkaynaklardan karşılanmak üzere 200 milyon liralık yatırımla gerçekleştirileceğini, projenin 2016 sonunda faaliyete geçeceğini söyledi.


Atakule yenilenme çalışmaları hakkında düzenlenen basın toplantısında konuşan Arpacı, bünyesinde İstanbul Galleria'nın ardından Türkiye'nin ikinci ve Ankara'nın ilk AVM'si olan Atakule'yi de barındıran AGYO'nun 248 milyon lira özkaynağı ve 265 milyon liralık portföy büyüklüğü olduğunu belirtti ve şöyle konuştu:


Yenilenen Atakule yaklaşık 70 mağazalı olacak 


"AGYO'yu 2009'da devraldığımızda, 1989 yılında açılmış olan Atakule'nin sektör içinde güç kaybettiğini ve AVM fonksiyonlarını yerine getiremediğini tespit ettik. AVM, neredeyse hiç kira geliri elde edemediğimiz durumdaydı.Yenileme çalışmalarının ardından yaklaşık 70 mağazalı olacak AVM'nin en iyi kira...