29 / 04 / 2024

Atalar Koleji

Atalar Koleji

Atalar Koleji öğrencileri Temiz çevre, temiz dünya projesini uyguluyor. Atalar Koleji İlköğretim Okulu 3 - A sınıfı öğrencileri, Öğretmenleri Nuray Uyan gözetiminde çevre temizliği yaptılar.

Manisa Çözüm Koleji açıldı!

Manisa Çözüm Koleji hizmete açıldı, gerçekleştirilen açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Atalar Kartallife fiyat listesi 2017!

Atalar Kartallife fiyat listesi 476 bin TL'den başlıyor. Kartallife Atalar projesinde sıfır faizle 60 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Kartallife-Atalar’da son 16 daireye özel ödeme kampanyası!

Kartallife-Atalar’da son 16 daire, yüzde 10 indirim ayrıcalığı ve kolay ödeme koşullarıyla şanslı sahiplerini bekliyor.

Bahçeşehir Koleji Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi açılıyor!

Bahçeşehir Koleji, yeni açılacak olan Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi’ni düzenlediği lansman toplantısıyla tanıttı.

Bahçeşehir Koleji 2017'de 25 yeni kampüs açacak!

Eğitim yatırımlarıyla adından sıkça söz Bahçeşehir Koleji, 2016'da 2 bin kişinin istihdam sağladığı 20 yeni kampüs açtı. Bahçeşehir Koleji'nin bu yıl ki hedefi 350 milyon TL yatırımla 25 kampüs yapmak.

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü 2017-2018'de açılıyor!

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü'nün lansmanı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ'ın katılımıyla gerçekleşti.

Özel Pendik Birikim Koleji'nin inşaatı için özel plan!

Pendik'te yer alan Birikim Koleji'nin inşaatına Çevre Bakanlığı tarafından özel plan düzenlendi. Bodrumlar emsal dışı bırakılarak, okulun inşaat alanı 5 katına çıkartıldı.

Kartallife Atalar'da metrekare fiyatı 4 bin TL'den başlıyor!

İnşaat sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren STCA Gayrimenkul, yeni Kartallife Atalar projesiyle de iddiasını ortaya koydu. STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ, projenin de diğerleri gibi erken teslim edileceğini söyledi.

Kahramanmaraş Amerikan Koleji, Yedi Güzel Adam Müzesi oluyor!

Kahramanmaraş'taki 167 yıllık Amerikan Koleji, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'ne dönüştürülecek.

Referans Kartal Towers Atalar fiyat listesi!

Referans Kartal Towers Atalar fiyat listesi 338 bin TL'den başlayarak değişiyor. Referans Kartal Towers projesinde 0,45 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Özel Pendik Birikim Süheyla Cemile Sağlam Koleji imar planı askıda!

Özel Pendik Birikim Süheyla Cemile Sağlam Koleji alanının "Özel Eğitim Alanı" olarak düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Kartallife Atalar'da kolay ödeme koşulları!

Aile konsepti projesi Kartallife-Atalar ile Kartal’a yeni bir soluk getiren STCA Gayrimenkul, inşaat teknikleriyle de farklılığını ortaya koyuyor. İnşaattaki en son teknoloji ürünlerini kullanan STCA Gayrimenkul, Kartallife-Atalar inşaatında haftada 1 kat çıkıyor.

Gaziantep Erdem Koleji yıkılacak mı?

Büyükşehir Meclisi, Erdem Koleji'nin bulunduğu bölgede imar uyumsuzluğunu gerekçe gösteren Gaziantep 1'inci İdare Mahkemesinin verdiği karar doğrultusunda imar değişikliğine gitti.

Atalar Koleji Haberi

Atalar Koleji

Atalar Koleji İlköğretim Okulu 3-A sınıfı öğrencileri, Öğretmenleri Nuray Uyan gözetiminde çevre temizliği yaptılar. Öğrenciler, elpen takarak okul bahçesinde ve çevresinde topladıkları çöpleri poşetlere doldurarak çöp kutularına attılar, sonra da kendi yaptıkları “Temiz Çevre, Temiz Dünya” temalı afişleri çöp kutularının üzerine astılar. 

Amaç, “Temiz Çevre” bilinci oluşturmak.


Bu tür etkinliklerin öğrencilerde Temiz Çevre Bilinci oluşturduğunu belirten Sınıf Öğretmeni Nuray Uyan, “Türkçe dersinde öğrencilerimizle birlikte çevre temizliği yaptık, ardından da öğrencilerimizin kendi elleriyle hazırladığı afişleri çöp kutularının üzerine yapıştırdık. Çöp kutularının üzerine öğrencilerin el emeğiyle yapılan afişleri yapıştırma fikri de öğrencilerimizden geldi. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizde temiz çevre bilinci ve duyarlılığı oluşturmayı amaçlıyoruz.” dedi....