22 / 07 / 2024

atama kurası

atama kurası

Sağlık Bakanlığı kamu hastanelerine alımların başladığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre sağlık çalışanlarının atama kurası talep süreci bugün başladı.

Sağlık Bakanlığı 2023 yılı 2'nci dönem atama kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi!

Sağlık Bakanlığı, uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadroları için ilk kez ya da yeniden atama duyurusunu resmen yayımladı. İşte ayrıntılar..

Kamuya geçişin önü açıldı! Başvurular başladı

Sağlık Bakanlığı kamu hastanelerine alımların başladığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre sağlık çalışanlarının atama kurası talep süreci bugün başladı.

Sağlık Bakanlığı atama kurası 2022 ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Sağlık Bakanlığı tarafından 20 bin sağlık personeli alımı ile ilgili süreç 8 Mart’ta başladı. Uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atamalar için takvim belli oldu. İşte tüm detaylar...

TOKİ Emekli Kastamonu Taşköprü kurası ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa sunulduğu projede ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Emekli Kastamonu Taşköprü kurası ne zaman?

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kurası yarın yapılacak!

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kurası yarın yapılacak. Ödemelere göre 180 aydan 240 aya kadar varan taksit sağlanan projede 500 adet daire emekli kategorisinde satışta.

Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kurası ne zaman?

Ödeme planına göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli TOKİ Kastamonu Merkez projesinde daireleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. Peki Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kurası ne zaman?

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları kurası!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar varan vade sağlanıyor. Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları kurası 15 Nisan 2016 gününde yapılacak.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk kurası ne zaman?

Başvuru döneminin devam ettiği projede aylık taksitler 964 TL'den başlıyor. Projede ödemelere göre 120 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk kurası ne zaman?

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli Evleri kurası!

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli Evleri kurası 3 Mayıs 2016 tarihinde çekilecek.

TOKİ Edirne Lalapaşa Emekli kurası!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan TOKİ Edirne Lalapaşa projesinde taksitler teslimden sonra ödenecek. TOKİ Edirne Lalapaşa Emekli kurası 12 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.

Emlak Konut Esenler Kentsel Dönüşüm Evleri kurası!

31 Mart'ta toplam 733 konut ve 32 işyerinin hak sahibinin belirlendiği proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Emlak Konut Esenler Kentsel Dönüşüm Evleri kurası yapıldı.

TOKİ Kütahya Gediz 4. etap Konutları kurası çekildi!

TOKİ Kütahya Gediz 4. etap Konutları kurası çekildi. Toplamda 353 adet konut Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Gediz Belediyesi ortaklığınca inşa edilerek sahiplerini buldu.

İbrahim Polat Holding'de 2 yeni atama!

İbrahim Polat Holding'de2 atama daha gerçekleştirildi. Nilgün Aytekin, Grup Mali işler Koordinatörlüğü (CFO) görevine atandı. Aysel Hatipoğlu ise Denetim ve Kurumsal Risk Yönetim Müdürü olarak atandı.

atama kurası Haberi

atama kurası

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre tabip, uzman tabip ve uzman diş tabiplerinin atama kurası için talep sürecinin başladığı bildirildi.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, 2022 Yılı 3. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası ile atanmak isteyen sağlık personelleri için 29 Ağustos-6 Eylül'de Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden elektronik ortamda talep toplanacak.

TALEP BİLDİRİMİ NASIL YAPILACAK

Talep bildiriminde bulunmak isteyen tabip, uzman tabip ve uzman diş tabiplerinin, e-Devlet şifresi ile Sağlık Bakanlığı Personel Bilgi Sistemine giriş yaptıktan  sonra açılacak olan "talep toplama ekranı" üzerinden, istenilen bilgiler doldurması gerekiyor.

Sağlık Bakanlığı Personel Bilgi Sistemine girişin ardından açılan ekrana yapılacak talep bildirimi zorunlu olmayıp, sadece kadro açığı muhtemel yer tespiti çalışmalarına yardımcı olmak amacıyla kullanılacak ve başvuru yerine geçmeyecek. Kişiler isterse talep bildirmeden de kuraya başvurabilecek.