15 / 05 / 2024

Ataman Taç

Ataman Taç

Ataman İnşaat Ataman Taç projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçiriliyor. Toplam 14 adet daireden meydana gelen projede daire teslimlerinin Aralık 2015'te yapılması planlanıyor.

Nadir Ataman'dan İstinyePark çıkışı! İmar usulsüzlüğü mü var?

Doğuş Holding’in yüzde 42’lik hissesini Katar Holding’e 1 milyar dolara satmaya hazırlandığı İstinyePark’ta, özel plan ve imar değişiklikleri uygulanmıştı. Projeye çevre yapılanma koşullarının üzerinde özel emsal şartları tanındığını belirten CHP’li Ataman, konuya ilişkin bir önerge sundu.

Ataman Koru'da 850 bin dolara 3+1!

İstanbul Kadıköy Göztepe'de hayata geçirilen Ataman Koru Residence projesi Ataman İnşaat imzasını taşıyor. Projenin Ocak 2017 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Florya Akvaryum, Meclis gündemine taşındı!

Sayıştay raporuyla kaçak olduğu belgelenen Florya Akvaryum’un durumu İBB Meclis gündemine taşındı. CHP’li Meclis üyeleri Nadir Ataman ve Hüseyin Sağ, kamunun zarara uğratıldığını savundu!..

Plankurumsal Taşınmaz Değerleme Limited Şirketi kuruldu!

Plankurumsal Taşınmaz Değerleme Limited Şirketi, Murat Yıldırım ve Şaban İnan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Küçükçekmece, Halkalı, Merkez Mahallesi, Ataman Sokak'ta kuruldu.

Ataman Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Mobilya Teks.Gıda Hay.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ataman Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Mobilya Teks.Gıda Hay.Tic.Ltd.Şti. Maşallah Ataman tarafından 150 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Bayrampaşa' da kuruldu.

Ataman Taç Kadıköy'de teslimler Aralık 2015'te!

Ataman İnşaat Ataman Taç projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçiriliyor. Toplam 14 adet daireden meydana gelen projede daire teslimlerinin Aralık 2015'te yapılması planlanıyor.

1998 yılında Kilyos Ataman Villaları satışa sunulmuş!

1998 yılında Kilyos'ta inşa edilecek olan Kilyos Ataman Villaları satışa sunulmuş. 240 metrekarelik 28 villadan oluşan sitedeki villalar, aylık 2 bin 400 dolardan (616 milyon 800 bin lira) başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş.

Ataman Koru Kadıköy'de metrekaresi 5 bin dolar! Yeni proje!

Ataman İnşaat imzasını taşıyan Ataman Koru Kadıköy projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor. Ataman Karina Evleri Kadıköy projesi Aralık 2015 yılında teslim ediliyor...

Pendik Ataman Evleri’nde 330 bin TL’ye 44 metrekare!

Ataman İnşaat imzası taşıyan Ataman Karina Evleri Pendik’te hayata geçirildi. Pendik Ataman Evleri’nde 44 metrekare ticari birimlerin fiyatı 330 bin lira olarak belirlendi

Ataman Karina Evleri Pendik'te 480 bin TL'ye 3+1!

430 konutluk bir proje olan Ataman Karina'nın 1. etabı 2012 Nisan'da, 2. etabı ise 2012 Aralık'ta tamamlanacak. 55 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje E5 ve Tem bağlantı yolunun hemen üzerinde yer alıyor

Ataman Karina Konutları'nda 355 bin TL'ye 2+1 bahçe dubleksi!

Ataman Karina'nın birinci etabı 2012 Nisan'da ikinci etabı ise 2012 Aralık'ta tamamlanacak. Toplam yatırım tutarı 90 milyon TL olan Ataman Karina, 430 adet konut ve 22 adet mağazadan meydana geliyor

Ataman Karina 2. Etap satışta! 5 bin TL peşinatla!

Ataman Karina Pendik projesinin ikinci etabı 109 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 5 bin TL peşinatla satışa çıktı! Başlatılan kampanyayla 120 ay vadede yüzde 0.75 faiz uygulanıyor…

Ataman, Kıraç’ta Avrupa’nın en büyük üretim tesisini kurdu!

Ataman, dünyaca ünlü perakendeci H&M’e üretim yapmak için de sözleşme imzaladı

Ataman Taç Haberi

Ataman Taç

Toplam 14 adet daireden oluşan Ataman Taç projesi Kadıköy Suadiye'de inşa ediliyor. Ataman İnşaat imzası taşıyan projede 2+1 ve 4+1 dubleks daire tipleri bulunuyor. 


Ataman Taç'ta konut büyüklükleri 104 metrekare ile 264 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede daire teslimlerinin Aralık 2015'te yapılması planlanıyor. 



Kadıköy Ataman Taç projesi Bağdat Caddesi ve Cemil Topuzlu sahil yolu arasında, Nihat Kızıltan Sokak'ta, her iki caddeye bir dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Ataman Taç projesi iletişim: 

Telefon: 0(216) 422 55 65 

WEB Adresi: www.atamaninsaat.com.tr

Filiz...