02 / 05 / 2024

Ataşehir Belediyesi yıkım işi süresi ne kadar

Ataşehir Belediyesi yıkım işi süresi ne kadar

Ataşehir Belediyesi, ruhsatsız ve ruhsata aykırı 981 binanın yıkım işini 11 Mart 2014 Salı günü ihaleye çıkarıyor. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 günde yer teslimi yapılacak, işin süresi 200 gün olarak belirlendi...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden kira müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında faaliyetlerini durduran esnaftan pandemi süreci bitene kadar kira ücreti almama kararı aldı. 

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Ümraniye'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un Ümraniye Belediyesi yıkım yapılacak mahallelerde bazı dükkanların boşaltılması için tahliye kararı gönderdi. Mahallede faaliyet gösteren esnaf ise bu karara tepki gösterdi. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Bursa'da 15 dükkanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım projesi kapsamında Pirinç Han’ın arkasında bulunan yaklaşık 350 yıllık Esir Dede Türbesi etrafındaki 15 dükkanının yıkımını gerçekleştirdi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yıkılan apartmanların yöneticileri ile bir araya geldi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla  depremde yıkılan apartmanların görevleriyle bir araya geldi. 

Mevlana Çarşısı'nın yıkımı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi dokuya uygun dönüşüm çalışması için Mevlana Çarşısı’nda başlatılan yıkım tamamlandı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Bursa'da İŞKUR binasının yıkımı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi'nde Kızılay binasından sonra İŞKUR binasında yıkım başladı.

Malatya'daki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenlendi!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi şehirdeki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenledi...

Ataşehir Belediyesi yıkım işi süresi ne kadar Haberi

Ataşehir Belediyesi yıkım işi süresi ne kadar


Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ruhsatsız ve ruhsata aykırı binaların yıkım işini ihaleye çıkardı. 


Ataşehir'de 981 ruhsatsız ve ruhsata aykırı binanın yıkım işi ihalesi, açık ihale usülüyle 11 Mart 2014 Salı günü saat 14:00'de Ataşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Bürosu'nda gerçekleştirilecek. 



Ataşehir'de yıkım işinin süresi!


Ataşehir'de 981 binanın yıkım işi ihalesine göre; sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 günde yer teslimi yapılacak. Yıkım işinin süresi 200 gün olarak belirlendi.


İşte o ihale ilanı;


RUHSATSIZ VE RUHSATA AYKIRI BİNALARIN YIKIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR

ATAŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ


Ataşehir İlçesinde Ruhsatsız ve Ruhsata Aykırı Binaların Yıkımı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası: 2014/16398


1-İdarenin


a) Adresi: BARBAROS MAH. ŞEBBOY...