12 / 05 / 2024

Ataşehir çiçek bahçesi

Ataşehir çiçek bahçesi

Ataşehir’de çöpler çiçek oluyor kampanyası başlatıldı. Ataşehir Belediyesi ve Unilever’in ev sahipliği, İTÜ ve ÇEVKO’nun desteğiyle KentPlus 3352 Ada’da başlatılan “Çöpler Çiçek Olsun” kampanyasının bilgilendirme semineri 7 Eylül’de yapıldı...

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

Ataşehir İçerenköy parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 1046 ada 200 parselin eski 1046 ada 190 parsele geri dönüşümü, 1046 ada 190 parsel ve bir kısım tescil harici alanı kapsayan parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 25 Temmuz tarihinde yapılacak.

Ataşehir İçerenköy Mahallesindeki 458 bin metrekarelik rezerv yapı alanın planı notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi II. Etap Yaklaşık 45,8 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan İBB’ye Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için 75 milyon Euro’luk ek kredi!

İBB ve EBRD arasında, Ümraniye – Ataşehir - Göztepe metro hattı projesinde kullanılmak üzere, toplam 75 milyon Euro’luk ek kredi anlaşmasına imza atıldı. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Kırşehir Mucur Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi 11 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesini 11 Kasım 2021 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

İÜ Botanik Bahçesi'nin yanındaki 30 parselin imarı değiştirildi mi?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Nihal Bengisu Karaca bugünkü köşesinde İstanbul Üniversitesi Botanik Bahçesi'nin yanındaki 30 parselin imar planını ve yapılan değişiklikleri kaleme aldı. İşte Nihal Bengisu Karaca'nın 'Süleymaniye'nin silüeti tehlikede mi?' başlıklı yazısı...

İskenderun Millet Bahçesi 8 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Hatay İskenderun Frenk Çiftliği Millet Bahçesi projesinin ihalesi 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ataşehir Esatpaşa 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi Esatpaşa Mahallesi 1995 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Parseller, 1996 Ada 1 Parsel ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kahramanmaraş Pazarcık Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Pazarcık Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor. Millet bahçesinde hazırlıklar neredeyse tamamlandı.

Diyarbakır Bismil Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bismil'de millet bahçesi inşası için düğmeye bastı. Bismil Millet Bahçesi 85 dönüm üzerinde inşa edilecek.

Ataşehir çiçek bahçesi Haberi

Ataşehir çiçek bahçesi

Barbaros Mahallesi KenPlus Sitesi Anfi Tiyatro’da düzenlenen seminerde, site sakinlerine evsel atıkları ayrıştırmanın önemi ve çevreye olan olumlu etkisini detaylarıyla anlatıldı. Bireylerin çevresel etkilerini en aza indirmek için ipuçlarının paylaşıldığı seminerde “Çöpler Çiçek Olsun” kampanyasının ayrıntıları konuşuldu.

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Ayten Kartal, Unilever Koordinatörü Özgür İnce ve ÇEVKO yetkilisi Hande Sifoğlu Ünver’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde; KentPlus sakinlerine evsel atıkları ayrıştırmanın çevreye katkıları görsel animasyonlar eşliğinde aktarıldı.

“Çöp kavramını unutuyor, kendi gübremizi üretiyoruz”

Seminerde konuşan Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal, “KentPlus 3352 Ada sakinlerinin çevre ve geri dönüşüm noktasındaki duyarlılıklarını iyi biliyoruz, bu nedenle Çöpler Çiçek Olsun kampanyasını ilk burada sizlerle başlattık. Ataşehir Belediyesi olarak artık çöp kavramını unutturmaya çalışıyoruz. Geri dönüşümle organik atıklarınızı ayrıştırıp çöpe...