08 / 05 / 2024

ataşehir Cumhuriyet meydanı parkı

ataşehir Cumhuriyet meydanı parkı

Ataşehir kız öğrenci konuk evi, spor tesisleri, Cumhuriyet meydanı parkı ve Bülent Ecevit parkı bugün açılıyor

Mardin Cumhuriyet Meydanı için imzalar atıldı!

Mardin Valiliği ile Mardin Büyükşehir Belediyesinin yürüteceği, Dicle Kalkınma Ajansı’nın da desteklediği Tarihi Mardin'in Yayalaştırılması/Cumhuriyet Meydanı Projesi için imzalar atıldı. 

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı için yer teslimi yapılıyor!

2018 yılı sonuna kadar Fatsa Cumhuriyet Meydanı Peyzaj Düzenleme ve Kapalı Otopark Projesi’ni hayata geçireceklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, önümüzdeki hafta ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapılacağını belirtti.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Cumhuriyet Meydanı ve Şarampol Projeleri’ndeki çalışmaları inceledi.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nın inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı'nda ilk etap çalışmaları başladı.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'na kavuşuyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi hayata geçireceği Cumhuriyet Meydanı için yıkımlarını sürdürüyor.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı için yıkımlar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yeni yatırımı Cumhuriyet Meydanı Projesi için yıkımlar başladı. Yıkım törenine vatandaşlar da katıldı.

Ordu Cumhuriyet Meydanı'na kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi inşa ettiği meydan projelerine bir yenisini daha ekliyor, büyükşehir bu kapsamda hayata geçireceği Cumhuriyet Meydanı projesi için düğmeye bastı

Samsun Cumhuriyet Meydanı yeni yüzüne kavuşuyor!

Samsun'daki Cumhuriyet Meydanı yeni yüzüne kavuşuyor. Büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında dış cepheleri giydirilen binalara dev led ışıklı çelik levhalar yerleştiriliyor.

Ordu Cumhuriyet Meydanı'nın kamulaştırma sorunu çözüldü!

Fatsa ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı’nı daha modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla çalışmalara başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, meydandaki atıl binalarla ilgili kamulaştırma sorununu çözdü

Antalya Cumhuriyet Meydanı yaza tamam!

Cumhuriyet Meydanı yaza yenilenen yüzüyle girecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nı adına yakışır hale getirmek için başlattığı proje çalışmalarını tamamladı.

Ataşehir'de 14 projenin açılışı gerçekleşti!

Ataşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu 14 merkezin resmi açılışları 26 Kasım Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı törenle yapıldı.

Antalya Cumhuriyet Meydanı 2 bin metrekare büyüyecek!

Antalya'da kentin en önemli merkezi Cumhuriyet Meydanı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Antepe şirketi tarafından hazırlanan projeyle 4 bin 700 metrekarelik meydan alanı 6 bin 700 metrekareye yükselecek.

ataşehir Cumhuriyet meydanı parkı Haberi

ataşehir Cumhuriyet meydanı parkı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yazarlar, sanatçılar, aydınların katılımıyla Ataşehir kız öğrenci konuk evi, spor tesisleri, Cumhuriyet meydanı parkı ve Bülent Ecevit parkının açılımı gerçekleştirilecek. 5 Kasım (bugün) yapılacak açılış saat 13.00'de Bülent Ecevit Parkı'nda Barbaros Mahallesi'nde Palladium arkasında gerçekleşecek. 


0216 570 50 00