29 / 04 / 2024

ataşehir hayvan barınağı

ataşehir hayvan barınağı

Ataşehir Belediyesi'nin Ferhatpaşa bölgesinde kendi mülkiyetindeki arsada hayata geçireceği hayvan barınağı projesi, İBB'den onay bekliyor.

Ataşehir hayvan barınağı taşınıyor!

Uzun süredir yeni yer arayışı devam eden Ataşehir hayvan barınağı nihayet aradığı yeri buldu. Yeni köpek barınağı Büyükbakkalköy’de Maltepe Cezaevinin karşısındaki dev arazide yapılacak. Tahliye tarihi ise henüz belirlenmedi…

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Başakşehir Hayvan Hastanesi'nin temeli atıldı!

Başakşehir Belediyesi, “Sadece bir gün değil her gün” anlayışıyla sürdürdüğü sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sevimli dostlarımızın tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının giderileceği Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin temeli atıldı. 

Emlak Konut'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir'deki 3 arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut'un İstanbul'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir ilçelerinde bulunan toplam 3 adet arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif geldi.

İBB'den Ensar Vakfı'na Ataşehir'de yurt binası!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Ataşehir'de belediyeye ait bir taşınmazın yurt olarak kullanılması amacıyla Ensar Vakfı'na verilmesini onayladı. 

Ataşehir Hayvan Barınağı onay bekliyor!

Ataşehir Belediyesi'nin Ferhatpaşa bölgesinde kendi mülkiyetindeki arsada hayata geçireceği hayvan barınağı projesi, İBB'den onay bekliyor.

Adana'ya 117 dönümlük hayvan barınağı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, 117 dönüm alanda hayata geçirdiği modern hayvan barınağının ilk etabını Ekim ayı içerisinde hizmete açacak.

Akhisar Hayvan Barınağı'nda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kentin Akhisar ilçesinde hayata geçirdiği hayvan barınağının inşaatı tamamlandı.

Manisa Kırkağaç'a hayvan barınağı inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ta hayata geçirilmesi planlanan hayvan barınağı için incelemelerde bulundu.

Isparta'ya yeni hayvan barınağı inşa ediliyor!

Isparta Belediyesi eski Burdur Yolu üzerine yeni bir hayvan barınağı kazandırıyor. Barınakta kedi ve köpekler için ayrı ayrı hastane, kısırlaştırma merkezleri, ameliyathane yer alacak

Malatya'ya hayvan barınma merkezi inşa ediliyor!

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağında bir program düzenlendi. Programda 128 dönümlük alan üzerinde yeni bir hayvan barınma merkezi de ele alındı...

Kısırkaya Hayvan Barınağı’nın 2. etabı Eyüp'e taşınacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nin Haziran ayı oturumlarında Kısırkaya Hayvan Barınağı’nın 2. etapta bulunan prefabrik binaların Eyüp ilçesi Işıklar mahallesinde bulunan alana taşınmasına karar verildi.

Ataşehir; ofis, konut ve otel yatırımlarının gözde merkezi!

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği TDUB, Anadolu yakasının yükselen değeri Ataşehir'i mercek altına aldı. TDUB'un araştırması, Ataşehir'in daha da değerleneceğini ve yeni yatırımlar için önemli fırsatlar barındırdığını ortaya koyuyor.

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metrosu'na bakanlıktan onay!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı projesi için bu ay içerisinde bakanlığa başvuruda bulunmuştu. 11 istasyonun planlandığı Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı projesine bakanlıktan onay verildi...

ataşehir hayvan barınağı Haberi

ataşehir hayvan barınağı


Ataşehir Belediyesi'nin hayvan barınağı projesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) onay bekliyor.


Yaklaşık 6-7 yıl önce proje çalışmaları tamamlanan Ataşehir Hayvan Barınağı, İBB'den onay bekliyor. Hayvan barınağının yapılacağı arsa Ataşehir Belediyesi'nin mülkiyetinde. Ferhatpaşa'da hayata geçirilecek olan hayvan barınağı projesi, İBB'nin Ataşehir'deki kurbanlık alanına yakın konumda bulunuyor.



Kadıköy'de misafir

Ataşehir Belediyesi'nin hayvan barınağı şuan olmadığı için Kadıköy Belediyesi'nin hayvan barınağını kullanıyor. 


Kadıköy Hayvan Barınağı'nda da bir hafta önce tadilat başladı. Barınak tadilattan sonra yeni yüzüne kavuşacak. 



Esra Nur...