18 / 05 / 2024

Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali bitti mi

Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali bitti mi

Kardeş Kültürlerin Festivali Kıraç konseriyle başladı, Model ve Gripin’le devam etti. 8 Eylül Pazar günü Batı Ataşehir’de bulunan Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Model ve Gripin konserlerinde de Ataşehirliler doyasıya eğlendi.

Ataşehir CarrefourSA 20 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 5. İcra Dairesi, Ataşehir'in Küçükbakkalköy Mahallesi'nde bulunan CarrefourSa 20 milyon TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

İzmir Kültürpark'ın tarihi mekanlarında restorasyon başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark’taki Ada ve Göl Gazinoları'nın restorasyonuna başlıyor. İzmir ve Türkiye'nin kültür ve sanat geçmişinde önemli bir yere sahip olan tarihsel mekanlar rölöveleri alınarak aslına uygun olarak restore edilecek.

İzmir Kültürpark'ta tahliyeler başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark içinde bulunan dokuz yapının "fuzuli işgalci" konumundaki kiracılarını tahliye etmeye başladı.

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Giresunlululardan Gemlik'e kültür evi!

Gemlik Belediyesi, ilçedeki değişik kültürlerin yaşatılması maksadıyla hayata geçirilen projelere destek vermeye devam ediyor. 

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 14.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediyesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan arsayı satıyor. İhale 25 Ekim'de yer alacak...

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 50.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediyesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki spor alanı imarlı 13 bin 625,00 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor...

Bursa Kültürpark'a buz pateni pisti!

Kentteki spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültürpark’a buz pateni pisti kazandırdı

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Konya Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi açıldı!

Konya Beyşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Merkezin yapımında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin dış mimarisi ilham alındı...

Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali bitti mi Haberi

Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali bitti mi


Ataşehir’de bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürlerin Festivali Kıraç konseriyle başladı, Model ve Gripin’le devam etti.

Komedyen Yavuz Seçkin’in sunumunu yaptığı Festivalin 6 Eylül tarihindeki ilk gününde Coşkun Öz ve Yaşar Gümüş de sahne aldı. Onlardan sonra sahneye çıkan Kıraç da en sevilen şarkılarını söyleyerek binlerce Ataşehirlinin izlediği konserde, izleyenleri coşturdu. İçerenköy Mahallesi’nde yapılan konseri Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der ve İsmail Kabakçı ile Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları da Ataşehirlilerle birlikte izledi. Başkan Battal İlgezdi, festivale katılarak Ataşehirlilerle buluşan Kıraç’a çiçek ve teşekkür plaketi verdi.

8 Eylül Pazar günü Batı Ataşehir’de bulunan Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Model ve Gripin konserlerinde de Ataşehirliler doyasıya eğlendi. Binlerce Ataşehirlinin izlediği ve şarkılarına eşlik ettiği...