24 / 07 / 2024

Ataşehir Nidakule ön satışa mı çıktı

Ataşehir Nidakule ön satışa mı çıktı

Projenin ilk fazı olan, 30 katlı bir kule ve 4 katlı yatay ofislerden oluşuyor. Toplamda 148 bin 587 metrekare inşaat alanına sahip proje; ofis çalışanlarının temel ihtiyaçları ve güvenliği dikkate alınarak geliştirildi.

Nidapark Ataşehir ön satışta!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, şimdi de Nidapark Ataşehir projesini ön satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

Ataşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Ataşehir Sinpaş Time iletişim bilgileri!

Ümraniye'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında konumlandırılan Sinpaş Time Ataşehir projesinde ön satışlar başladı..

Ataşehir Demirkan İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Demirkan İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Aydın Demirkran ve Musa Doğuş Demirkran ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İş Portföy'ün üçüncü yatırımı Nidakule Ataşehir!

Sektöründe lider konumda olan İş Portföy birçok alanda fonlar kurup yönetiyor. Gayrimenkul alanında da faaliyetlerine devam eden İş Portföy'ün 3. yatırımı Nidakule Ataşehir projesi oldu.

Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

İş Portföy, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını satın aldı!

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Batı Ataşehir’deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi.

Nidakule Ataşehir'in değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Nidakule Ataşehir'in değerleme raporu yayınlandı.

Modda Senkron Ataşehir Evleri nerede?

Toplam 168 adet daire ve mağazalardan meydana gelen Modda Senkron Ataşehir projesinde ön talepler toplanıyor. Peki Modda Senkron Ataşehir Evleri nerede?

Nidakule Ataşehir 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nidakule Ataşehir 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Nidakule Ataşehir'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün KAP'a yaptığı açıklamada Nidakule Ataşehir projesinin kısmı geçici kabul tutanağının 24 Haziran tarihinde onaylandığını açıkladı.

Nidakule Ataşehir'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Nidakule Ataşehir projesinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Ataşehir Nidakule ön satışa mı çıktı Haberi

Ataşehir Nidakule ön satışa mı çıktı


Tahincioğlu'nun İstanbul Finans Merkezi Ataşehir'de hayata geçirdiği A+ ofis projesi Nidakule Ataşehir ön satışa çıktı. 14 Nisan'a kadar ön satışta olacak.

Nidakule Ataşehir; insan odaklı, çevre dostu yapısı ile ofis yatırımcılarına fırsatlar sunuyor. 

Finans ve yaşam merkezi Ataşehir'de ofis sahiplerine yüksek karlı bir yatırım avantajı sağlayacak projenin ilk fazı olan, 30 katlı bir kule ve 4 katlı yatay ofislerden oluşuyor. Toplamda 148 bin 587 metrekare inşaat alanına sahip proje; ofis çalışanlarının temel ihtiyaçları ve güvenliği dikkate alınarak...