04 / 05 / 2024

ataşehir opet petrolcülük

ataşehir opet petrolcülük

Uluslararası Finans Merkezi ile değer kazanan Ataşehir bölgesinde ofis yatırımları hızla arttı. A sınıf ofis projeleriyle kurumsal şirketlerin gözdesi haline gelen Ataşehir bölgesine ilgi gittikçe artıyor...

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu! 

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Mahmut Aydın ve Mustafa Yaşar Aydın ortaklığında kuruldu.

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut  Olğaç tarafından kuruldu.

Ataşehir'de Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin imar planları kabul edildi!

İstanbul Ataşehir'e bağlı Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin Revizyon Nazım İmar Planlarına yönelik teklif, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Metaf Yapı İnşaat Tekstil Petrolcülük Reklamcılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metaf Yapı İnşaat Tekstil Petrolcülük Reklamcılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haci Osman Kamış, İlhan Kavalcı, Mustafa Koç ve Mustafa Melik ortaklığında kuruldu.

Nidakule Ataşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Nidakule Ataşehir" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Zeheb İnşaat Turizm Kimya Petrolcülük Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeheb İnşaat Turizm Kimya Petrolcülük Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Küçük tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir'den sağlık personellerine 3 konteyner ev! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında evlerine gitmeyen sağlık personelleri için 3 tane konteyner yapacak...

Topuz Hafriyat İnşaat Petrolcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuz Hafriyat İnşaat Petrolcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Topuz tarafından kuruldu. 

Ataşehir'de 21.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, Küçükbakkalköy'de yer alan arsayı 21 milyon 410 bin 884 TL bedelle satışa çıkardı.

ataşehir opet petrolcülük Haberi

ataşehir opet petrolcülük


Son yıllarda ciddi şekilde prim yapan Ataşehir bölgesi, Anadolu Yakası'nın önemli bir merkezi oldu. İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olan Ataşehir Bölgesi son dönemde bir çok inşaat firması tarafından yatırımların yapıldığı yer oldu.


Kentsel dönüşüm projeleriyle de adı sıkça anılan Ataşehir bölgesinde Barbaros Mahallesi ve Yenisahra'da önümüzdeki yıllarda ciddi gelişim gerçekleşecek. 


Ofis yatırımlarının hızla arttığı Ataşehir'de A sınıf ofis projeleri kurumsal şirketlerin gözdesi haline geldi. Sektörün önemli firmaları tarafından yapılan projelerde kurumsal şirketler yerlerini birer birer alıyor.


Son yıllarda ofis yatırımcılarının Ataşehir'e ilgi duymasının sebebi ise, Uluslararası Finans Merkezi'nin bölgeye kattığı değer. 



Ataşehir'de dev ofis satışları


1- Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Tahincioğlu'nun devam eden Nidakule projesinin 16 katlı bloğu geçtiğimiz ağustos ayında 223 milyon 610 bin TL'ye sattı. Kuleyi Viko markasını geçen yıl japonlara...