03 / 05 / 2024

Ataşehire en büyük rezidans

Ataşehire en büyük rezidans

2006 yılında Ağaoğlu İnşaat, Ataşehir'e dünyanın en büyük rezidansını inşa edecekmiş. My World projesinin içinde yer alacak, Andromeda ismini alan projede yer alanda daireler 165 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Karsan BMW bataryasına sahip Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunu teslim etti

Karsan, yüksek teknolojili mobilite çözümlerini ihracat pazarlarına sunmaya devam ediyor. Yurt dışı atağını 2022’de de sürdüren elektrikli mobilitenin öncüsü Karsan, e-ATAK modeli ile Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunun satışına imzasını attı.

Bankalar en büyük emlakçı olacak!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'deki Palladium AVM, Tahincioğlu Holding'in borçları karşılığında Akbank'a geçmişti. Bankalar, ödenemeyen kredilerin karşılığında; firma, fabrika, konut, işyeri ve otomobil alıyor. Artık bankalar en büyük emlakçılar olacak...

2006 yılında Ataşehir'e 'en büyük' rezidans!

2006 yılında Ağaoğlu İnşaat, Ataşehir'e dünyanın en büyük rezidansını inşa edecekmiş. My World projesinin içinde yer alacak, Andromeda ismini alan projede yer alanda daireler 165 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Şile'de Avrupa'nın en büyük sağlık merkezi açılıyor!

Şile Belediye Başkanı Tabakoğlu, sağlık turizminde atağa geçtiklerini söyledi. 2 aya kadar Avrupa'nın en büyük diyabet merkezinin açılacağını belirten Tabakoğlu, "Bir de geriatri merkezi kurulacak" dedi.

Beko en büyük şubesini Ataşehir'de açtı!

840 metrekare alan ile İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hizmet verecek Beko Piranlar Konsept Mağazası, açıldı. Şirketin Türkiye pazarında açtığı en büyük konsept mağaza olan şubede yeni teknolojik ürünler sunuluyor.

Doğtaş Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açtı!

Doğtaş, yurtdışında atağa kalktı. 2 bin 500 metrekarelik alanıyla Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açan şirketin hedefinde ise Viyana var.

Doğtaş, Avrupa'nın en büyük mağazasını açtı!

Doğtaş, yurtdışında atağa kalktı. 2 bin 500 metrekarelik alanıyla Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açan şirketin yeni hedefinde ise Viyana ve Zürih var

Baker Group Avrupa'nın en büyük plajını İstanbul'da açacak!

Baker Group yatırım atağına kalkıyor. Tamamlandığında Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach'te survivor alanından, yeme içme alanlarına kadar farklı konseptte eğlence ve tatil seçenekleri sunulacak.

Avrupa'nın en büyük pilajı Kilyos Beach bu yıl açılacak!

Baker Group, 2015 yılını turizmde atağa kalkma yılı olarak belirledi. Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach 40 milyon TL yatırımla hayata geçecek.

Güneri İnşaat, en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirecek!

Güneri İnşaat özel sektörün en büyük kentsel dönüşüm projesine Ataşehir'de hazırlanıyor. Güneri İnşaat'ın hazırlattığı konsept projeler içinden arsa sahiplerinin seçimiyle hayat bulacak proje, katılımcı kentsel dönüşüm projesi olacak...

Hello Kitty en büyük mağazasını Türkiye'de açtı!

Cirosu 7 milyar dolara yaklaşan dünyanın en ünlü kedisi ‘Hello Kitty’nin en büyük mağazalarından biri İstanbul Ataşehir’e açıldı. ‘Hello Kitty World’ mağaza ve kafe konseptini 20 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdi...

Hello Kitty’nin en büyük mağazasını Ataşehir'de açacak!

Sevimli kedi Hello Kitty’nin dünyadaki en büyük mağazası nisan ayında İstanbul Ataşehir’de açılıyor. Kasaba konseptiyle dizayn edilen 3 bin metrekarelik mağazada 7 bin çeşit ürün bulunacak

Yakın Doğu Üniversitesi, KKTC'nin en büyük camisini inşa edecek!

Yakın Doğu Üniversitesi, KKTC'nin en büyük camisini inşa etmek için yaklaşık 10 milyon dolar harcayacak

Ataşehire en büyük rezidans Haberi

Ataşehire en büyük rezidans



Ataşehir'e 'en büyük' rezidans


Ağaoğlu İnşaat'ın My World projesi içinde yer alan, dünyanın en büyük rezidansı unvanını alan Andromeda'daki dairelerin fiyatı 165 - 355 bin YTL arasında değişiyor


ÜNSAL EREKE


    Ağaoğlu İnşaat'ın İstanbul Ataşehir'de yaptığı My World projesinin en büyük yapısı olan Andromeda'nın satışına başlandı. Birbirine köprü sistemiyle bağlı, 33 katlı 4 kompleksten oluşan Andromeda'da 990 daire bulunuyor.

    170 bin metrekarelik kapalı sahası ile dünyanın en büyük rezidans projesi unvanını alan Andromeda'daki dairelerin fiyatı, 165 bin - 355 bin YTL arasında değişiyor. 1+1 dairelerin büyüklükleri 65 ile 72 metrekare arasında değişirken, 2+1 daireler 93 metrekare olarak tasarlanıyor. 

    

İki...