06 / 05 / 2024

Atatürk Caddesi yenileme çalışmaları

Atatürk Caddesi yenileme çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği hizmetleri yerinde inceledi.

Sakarya Atatürk Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Denizli Atatürk Stadı Ağustos'ta açılacak! 

Denizli Atatürk Stadı'nda yenileme ve kapasite artırma çalışmaları Ağustos'ta tamamlanacak. 

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Denizli Atatürk Stadı yenileniyor!

Denizli Atatürk Stadı yenileme çalışmalarına başlandı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yeni stadın kapasitesinin 3 bin 500 kişilik olacağını söyledi.

Gaziantep Korutürk Caddesi'ne 1,8 milyonluk yenileme!

Gaziantep Cephe ve Kentsel Düzenleme Tasarım Projesi son sürat devam ediyor. Proje kapsamında Korutürk Caddesi de yenilendi.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Atatürk Caddesi, Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak!

Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Yücel, ”Atatürk Caddesi Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak” dedi.

Alanya Atatürk Caddesi Mahmutlar'ın çehresini değiştirecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’nin çehresini değiştirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Muğla Atatürk Caddesi'nde 2. etap tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi 2. Etap yol projesini tamamladı.

Milas Atatürk Caddesi yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Milas Atatürk Caddesi yeni haliyle vatandaşları rahata kavuşturdu.

Sakarya Atatürk Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Mersin'de kentsel yenileme başlıyor!

Mersin'de Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi'nin çalışmalarına start verildi. Tarihi doku korunarak şehir merkezinde Silifke Caddesi, Atatürk Caddesi, Atatürk Evi Çevresi, Taş Bina Çevresi, Yoğurt Pazarı ve Ulu Cami Meydanı'ndan oluşan 6 noktada yenileme gerçekleştirilecek.

Adana Atatürk Caddesi'ndeki bütün dükkanlar kiralık!

Ailelerin de gitmesiyle İncirlik'te neredeyse açık dükkan kalmadı. Atatürk Caddesi'nin bir bölümünde bulunan yaklaşık 70 esnaftan sadece 3 tanesi açık. Açık olmayanların camlarında da kiralık yazıyor.

Atatürk Caddesi yenileme çalışmaları Haberi

Atatürk Caddesi yenileme çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği hizmetleri yerinde inceledi. Atatürk Caddesi’nin Soma ilçesinin önemli bir caddesi olduğunu belirten Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesinin burada gerçekleştireceği çalışmalar ile modern bir prestij caddesini Somalılara kazandıracaklarını belirtti. Gençoğlu, “İhalesini gerçekleştirdik. Soma’da çok güzel bir çalışma yapacağız. Atatürk Caddesi, Soma için vazgeçilmez bir unsur. Biz de burayı hak ettiği modern bir hale getirmek için çalışacağız. Yakın zamanda çalışmalar başlayacak ve Atatürk Caddesi yeni görünümüne kavuşacak” diye konuştu. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Kurtuluş Mahallesi’nde yapılan kilit parke taşı döşeme çalışmalarını da yerinde inceledi. Gençoğlu, çalışmaların aksatılmaması ve hızlı bir şekilde devam etmesi yönünde yetkililere talimat verdi.



Manisa Büyükşehir...