03 / 05 / 2024

atatürk havalimanı konut

atatürk havalimanı konut

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanı'nı kararını resmen açıkladı. İşte Bakan Kurum'un merakla beklenen o açıklaması..

Atatürk Havalimanı'nın bitişiğindeki konut ve ticaret alanlar için kritik karar: Mahkeme imar planını durdurdu!

Atatürk Havalimanı’nın bitişiğindeki İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde 27 bin metrekarelik alanın konut ve ticaret imarına açılmasıyla ilgili mahkemeden karar geldi.

Atatürk Havalimanı'na konut mu yapılacak? Bakan Murat Kurum Atatürk Havalimanı kararını duyurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanı'nı kararını resmen açıkladı. İşte Bakan Kurum'un merakla beklenen o açıklaması..

Atatürk Havalimanı arazisi TOKİ'ye mi verildi?

Yeni bir millet bahçesi hayata geçirilmesi planlanan Atatürk Havalimanı arazisinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na verildiği iddia edildi. Bakanlıktan konuyla ilgili flaş açıklama geldi. İşte o açıklama...

Atatürk Havalimanı'nın yeşil alan olması bu ilçeleri uçuracak!

Atatürk Havalimanı’nın Central Park’ı 3’e, Hyde Park’ı 8’e katlayabilecek ölçüde yeşil alana dönüşmesi potansiyeli, Bakırköy başta olmak üzere en çok havaalanına 5 kilometre mesafedeki 5 ilçedeki konut değerlerini pozitif yönde etkileyecek.

Atatürk Havalimanı'nın yerine konut da AVM de yapılmayacak!

Atatürk Havalimanı'nda yapılaşmanın olmayacağı vurgulayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan  "AVM ve konut yapılması söz konusu değil." dedi. 

Atatürk Havalimanı imara açılmayacak!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, 3. havalimanının hizmete girmesinin ardından Atatürk Havalimanı'nın İstanbul’a nefes aldıracak bir alan olarak düzenleneceğini belirtti. Arslan 'Herhangi bir şekilde imara açılıp alışveriş merkezi ve konut yapılması söz konusu değil' dedi.

Karat 34 Atatürk Havalimanı'nın yanı başında yükseliyor!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz.

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında tarihi fırsat!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz..

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi!

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi. Şirket çalışanlarının apron kartları iptal edilirken, hangarda bulunan 11 uçakta ise arama yapıldı.

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi açıldı!

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi, Cenk Gökhan Şube Müdürlüğü'nde 380 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Bakırköy'de açıldı.

Atatürk Havalimanı'nın ana giriş kapısı genişletiliyor!

28 Haziran'da yaşanan terör saldırısının ardından Atatürk Havalimanı'nda genişletilen güvenlik önlemleri nedeniyle oluşan uzun araç kuyruklarını azaltmak için ana giriş kapısının bulunduğu bölüme araç kontrol 'cep'i yapılıyor.

Atatürk Havalimanı için imza kampanyası başlatıldı!

İstanbul'da inşaatına başlanan üçüncü havalimanının 2018 yılında açılması planlanıyor. İnşaatı devam eden yeni havaalanı açıldığında Atatürk Havalimanı'nın kent ormanı olmasını isteyen Nurhan Çetinkaya bir imza kampanyası başlattı.

Atatürk Havalimanı genişletme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı!

TAV Havalimanları, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü ile imzaladığı sözleşme kapsamında Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalini genişletmek için projenin ilk etabı tamamlandı.

atatürk havalimanı konut Haberi

atatürk havalimanı konut

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Başkent Millet Bahçesi'nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kurum İstanbul Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesine ilişkin açıklamalarını şaşkınlık ve hayretle izlediklerini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada dünyanın hiçbir yerinde böyle bir muhalefetle karşı karşıya kalınamayacağını dile getiren Bakan Murat Kurum, eleştirilerin mesnetsiz, amacının belli olduğunu dile getirdi.

Peki Atatürk Havalimanı'na konut mu yapılacak? İşte Bakan Murat Kurum'un o açıklamaları...
 

Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletin talepleri doğrultusunda projelerini sürdüreceklerini kaydederek, "Onlar tehdit etmeye devam etsinler ama biz hedeflerimizi, projelerimizi kararlılıkla yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Bakan Murat Kurum, millet bahçesinin 1900'lü senelerde Türkiye'nin ilk havalimanı olarak hizmete giren toplamda 8,5 milyon metrekarelik bir alanda olduğunu dile getirdi.

Yaptığı açıklamada İstanbul Atatürk...