20 / 05 / 2024

Atatürk Stadı ulaşım

Atatürk Stadı ulaşım

Maçın normal süresi tamamlanmış, hakem Mustafa Erdoğan tarafından 4 dakikalık duraklamalar oynatılıyordu ki 90+2’de stadın elektrikleri kesilince ortalık birden karanlığa gömüldü.

Bakan Kurum'dan Atatürk Havalimanı açıklaması: Türkiye'nin en büyük parkı olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki Atatürk Havalimanı kapanacak mı? İşte Bakan Kurum'un açıklamaları...

Bakan Kurum’dan son dakika Atatürk Havalimanı paylaşımı: Gün sayıyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Atatürk Havalimanı'nı ile ilgili bir son dakika paylaşımı yaptı. İşte Bakan Murat Kurum'un o paylaşımı...

Giresun Atatürk Stadyumu yerine millet bahçesi inşa edilecek! 

Giresun'da 1928 yılında inşa edilen Atatürk Stadı yakın zaman içerisinde yıkılacak. Yıkılacak olan stadyum yerine millet bahçesi inşa edilecek.  

Büyükçekmece'de Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli atıldı!

Cumhuriyet’in 97’inci yılı anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu ev Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Bugün evin temeli atıldı.

Ankara'daki Atatürk Evi müze olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada, Ankara'daki Atatürk Evi'nin müze olacağını söyledi.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı Milli takımın olacak!

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili olarak, "Stadın üstünü kapatarak burayı milli takım stadı yapmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Atatürk Havalimanı için yıkım ihalesi açıldı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yıkımı için ihaleye çıkıldı. İhale, 8 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30’da İstanbul Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü'nde yapılacak...

Denizli Atatürk Stadı Ağustos'ta açılacak! 

Denizli Atatürk Stadı'nda yenileme ve kapasite artırma çalışmaları Ağustos'ta tamamlanacak. 

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Denizli Atatürk Stadı yenileniyor!

Denizli Atatürk Stadı yenileme çalışmalarına başlandı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yeni stadın kapasitesinin 3 bin 500 kişilik olacağını söyledi.

Elazığ Atatürk Stadı yıkılıyor!

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor ve TFF 3. Lig ekibi Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yıkım işlemlerini başlattı. 

Atatürk Stadı 3 ay içinde millet bahçesi olacak!

AGİTPA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Atatürk Stadı'nın millet bahçesine dönüşmek için gün saydığını söyledi. Avcı, çalışmaların 90 gün süreceğini belirtti.

Atatürk Stadı ulaşım Haberi

Atatürk Stadı ulaşım

Tarihi stadın artık her yeri dökülmeye başladı. Özellikle jeneratör grubu geçtiğimiz sezonlarda bakıma alınmasına rağmen bu sezon 4’ncü kez kesinti oldu. 25 dakikalık kesintiden sonra hakem kalan 2 dakikalık süreyi oynatarak maçı tamamladı.



Anadolu...