17 / 05 / 2024

Atelye 70 Şehir Planlama Anonim Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi

Atelye 70 Şehir Planlama Anonim Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi

Atelye 70 Şehir Planlama Anonim Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi, Doğu Kaptan Şube Temsilciliği'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Kasım'da Beyoğlu, Tomtom Mahallesi'nde kuruldu

İlanlar art arda geldi! Onlarca memur alınacak hem de 50, 60 ve 70 KPSS puanıyla!

Konya ili Meram Belediye Başkanlığı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 50, 60 ve 70 KPSS puanı ile çeşitli görevlerde onlarca memur alımı yapılacağı belirtildi. İşte detaylar...

İmamoğlu: Bu hızla biz İstanbul'u 70-80 yılda dönüştüremeyiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul ilini, "Bu hızla biz İstanbul'u 70-80 yılda dönüştüremeyiz" dedi. İşte detaylar...

İstanbul Balık Hali'nde Lüfer 35 TL, Çipura 70 TL! Balık Hali 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 17 Ekim 2022 balık fiyatları yayımlandı. Halde Lüfer 35, Sardalye kutu 100, Palamut 50 TL, Çipura 70 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Balık Hali'nde diğer balıklar ne kadar? İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Atelye Dizayn Yapı Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelye Dizayn Yapı Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ecevit Mete Olguner tarafından kuruldu.

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 718 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Ataşehir'de 718 konut ve 70 adet dükkan inşa edecek.

Yabancılar konut alımı için bu 70 ile akın etti!

Yabancıların geçtiğimiz sene Türkiye'de 70 ilde konut yatırımı yaptı. Yabancıların en çok tercih ettiği şehir İstanbul olurken Antalya ikinci, Ankara ise üçüncü oldu.

KİPTAŞ Silivri 4.Etap'ta hedef yüzde 70 ilerleme!

Önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile KİPTAŞ Silivri 4. Etap şantiyesini ziyaret eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaz sonunda projenin yüzde 70 seviyesine ulaşmasını hedeflediklerini dile getirdi.

TOKİ Eskişehir 70 konut ihalesi bugün!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Mihalgazi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Eskişehir TOKİ projesinde 70 adet konut yer alacak.

TOKİ Eskişehir Mihalgazi 70 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Mihalgazi'de 70 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 70 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Eskişehir Mihalgazi'ye 70 yeni konut!

Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bursa'da 70 bin konut dönüşüme giriyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aktaş, kent genelinde 70 bin konutun dönüşüme gireceğini söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Atelye 70 Şehir Planlama Anonim Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Haberi

Atelye 70 Şehir Planlama Anonim Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi

Atelye 70 Şehir Planlama Anonim Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi, Doğu Kaptan Şube Temsilciliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da kuruldu. 


Atelye 70 Şehir Planlama Anonim Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi iş konusu;Şehir planlamacılığı,mimarlık,proje ve danışmanlık,inşaat plan projeleri,içme suyu projesi;demir yolu projesi,baraj proje ve inşaatları,tüneller,sulama ve yol inşaatları projeleri.YUrt içinde ve yurt dışında inşaat,tadilat ve dekorasyon işlerini yapmak,yurt içinde ve yurt dışında komplesanayi tesisleri inşaatları,montajı,bakım ve işletmesi.Yurt içinde ve yurt dışında turistik tesisler kurmak,turistik tesislerin organizasyonu ve işletme taahhütlerinde bulunmak Şirket faaliyeti için gerekli olan gayrimenkulleri kiralamak iktisap etmek devir ve ferağ etmek üzerinde mahtud ayni hak ve tesis fekketmek gayrimenkuller üzerinde ipotek almak veya vermek ve 17.7.1987 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.


Atelye 70 Şehir Planlama Anonim...