29 / 04 / 2024

İlanlar art arda geldi! Onlarca memur alınacak hem de 50, 60 ve 70 KPSS puanıyla!

İlanlar art arda geldi! Onlarca memur alınacak hem de 50, 60 ve 70 KPSS puanıyla!

Konya ili Meram Belediye Başkanlığı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 50, 60 ve 70 KPSS puanı ile çeşitli görevlerde onlarca memur alımı yapılacağı belirtildi. İşte detaylar...



Özel sektörde çalışan pek çok kişi, mevcut şartlardan rahatsız olduğu zaman kamu kurumlarda çalışmak istiyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre nitekim çeşitli kamu kurumları KPSS puanı ile memur alımı yapabiliyor. Akşam'da yer alan habere göre Konya ili Meram Belediye Başkanlığı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 50, 60 ve 70 KPSS puanı ile çeşitli görevlerde onlarca memur alımı yapılacağı belirtildi.

İşte Konya ili Meram Belediye Başkanlığı (10 personel) ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı (75 personel) iş ilanı ile ilgili merak edilen detaylar...

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Konya ili Meram Belediye Başkanlığı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde, KPSS puanı ile onlarca memur alımı yapılacak. Söz konusu alımlar için KPSS puanının yanı sıra farklı bazı şartlar da aranıyor.

İlanlar art arda geldi! Onlarca memur alınacak hem de 50, 60 ve 70 KPSS puanıyla!

KONYA İLİ MERAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMUR ALIMI 2023

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Konya ili Meram Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan memur alımı ilanında, en az 70 KPSS puanı şartı arandığı belirtildi. Bunun dışında bazı nitelikler de aranıyor.

Konya ili Meram Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan söz konusu ilanda yer alan detaylara göre en az 70 KPSS puanı şartı arandığı kaydedildi.

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI KPSS İLE MEMUR ALIMI 2023

Yine verilen bilgilere göre Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde, en az 50 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı belirtildi. Ayrıca Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan memur alımı ilanı pek çok kişi tarafından da araştırılmaya başlandı.

Verilen detaylara göre Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan söz konusu memur alımı ilanında, en az 50 KPSS puanı ile itfaiye eri alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca hem itfaiye eri hem de diğer kadrolar için KPSS puanın dışında farklı gereklilikler de aranıyor. Söz konusu şartlar ile ilgili tüm detaylar Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan öğrenilebiliyor.

İzmir'de imarlı 12 arsa satılacak! Kaçırmayın!

Emekli maaşlarında son dakika! Zamlar enflasyon üzerinden tek tek hesaplandı! İşte masadaki son rakam!

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesi açıklandı mı? Arnavutköy Yenişehir Evleri'ne başvuranlar acil bakın!


Geri Dön