27 / 04 / 2024

O üniversiteye tam 252 memur alınacak! Hem de yazılı ve sözlü sınav olmadan!

O üniversiteye tam 252 memur alınacak! Hem de yazılı ve sözlü sınav olmadan!

Üniversitede memur olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı ilanlara bir yenisi daha eklendi. O üniversiteye tam 252 memur alınacak. Hem de yazılı ve sözlü sınav olmadan...



Üniversite bünyesinde yapılan personel alımları pek çok kişi tarafından araştırılırken, konu ile ilgili son dakika açıklaması da başkent Ankara’dan geldi. 

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, KPSS puanı olan adaylar bu fırsatı sakın kaçırmasın. Tam tamına 252 adet memur alımı yapılacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Karar gazetesinde yer alan habere göre, her sene gerçekleştirilen memur alımları iş arayan pek çok kişinin gündeminde yer alırken,  Ankara  Üniversitesi farklı unvanlarda tam tamına 252 adet memur alımı yapacağını açıkladı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, hem yazılı hem de sözlü sınav olmaksızın gerçekleştirilecek olan alımlar adayların KPSS puanına göre yapılacak. 

Peki Ankara Üniversitesi memur alımları ne zaman yapılacak? Ankara Üniversitesi memur alımları ile ilgili detaylar neler? İşte merak edilen soruların yanıtları...

O üniversiteye tam 252 memur alınacak! Hem de yazılı ve sözlü sınav olmadan!

ANKARA ÜNİVERSİTESİ MEMUR ALIMLARINDA SON DAKİKA

Başkent Ankara'nın en köklü üniversiteleri arasında yer alan Ankara Üniversitesi kurum bünyesindeki eleman eksikliğini tamamlamak için yeni personel alımı yapılacağını açıklandı. Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Rektörlük tarafından yayımlanan ilan doğrultusunda yazılı ve sözlü sınav olmaksızın 2022 KPSS B puan grubuna göre memur alımı yapılacağo kaydedildi. Ayrıca yine verilen bilgiye göre, söz konusu kurum bünyesinde toplamda 252 adet memur alımı yapılacak aktarıldı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ MEMUR ALIMI İÇİN BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre, Ankara Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilecek olan personel alımları için başvuru işlemleri 11 Eylül 2023 tarihinde başlamıştı.

Pek çok kişinin de gündeminde yer alan söz konusu ilan için başvuru yapmak isteye vatandaşların 25 Eylül 2023 tarihine kadar Ankara Üniversitesi personel alım adresi üzerinden çevrimiçi olarak başvuruda bulunabilecek. Şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Ayrıca yine konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, söz konusu başvurular için başvuru yapan adaylar asil ve yedek listeleri Ankara Üniversitesi personel adresi üzerinden öğrenebilecek. 

Yine konu ile ilgili olarak verilen bilgilere gerekli şartları sağlayan adayların ilana başvuruda bulunabileceği kaydedildi. Adaylara tebliğ olarak ayrı bir tebligat yapılmayacak. Söz konusu tüm bu işlemler Ankara Üniversitesi personel alım adresi üzerinden de takip edilecek.

İBB'nin öğrenci yurtları ile kreşlerine zam geldi! Yurtlarda aylık ücret 1.300 TL'ye yükseldi! Üniversiteliler dikkat! 

Bakanlık, fiyatları yüzde 70 şişiren emlakçıya acımadı! Fahiş ilana ibretlik ceza!

İstanbul'un yanı başında 60 ay taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Belediye tarihi açıkladı! 


Geri Dön