24 / 07 / 2024

ateş çelikin mali tablosu yayınlandı mı

ateş çelikin mali tablosu yayınlandı mı

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş, iştiraki Ateş Çelik A.Ş'nin elde etme maliyetini açıkladı. Ateş Çelik A.Ş'nin değerlemesi BGC Menkul Kıymetler A.Ş tarafından yapıldı.

Gazprom Güney Akımı Projesi'nin mali durumuna etkilerini araştırıyor!

GAZPROM, 'Güney Akımı' boru hattının inşaat projesinin son bulmasının ve South Stream Transport boru hattının su altı kısmının inşaatı için yabancı partnerlerinin hisselerini satın almasının şirketin mali durumuna etkilerini araştırdıklarını açıkladı.

Özak Aktay Turizm ile birleştikten sonraki mali tablosunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Aktay Turizm ile birleştikten sonraki mali tablosunu yayınladı.

Karacadağ Kalkınma Ajansı'ndan 4 mali destek kapsamında 28 milyon TL!

Karacadağ Kalkınma Ajansı, bu yıl 4 mali destek programı kapsamında 28 milyon TL hibe desteği vermek için proje teklif çağrısı yapacak. Başvurular 23 Ocak'ta başlıyor.

ATS Ateş Tuğla Sanayi, üretimini yeni fabrikasıyla arttıracak!

Ateş tuğla ve klinker tuğla gruplarında hedefi tutturduklarını aktaran Ekos Klinker Tuğla Genel Koordinatörü Oytun Sidal, bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 15 büyüdüklerini dile getirdi.

GMKA Mali Destekler programları açıklandı!

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından 2015 yılı Mali Destekler programları açıklandı. GMKA tarafından hazırlanan 2015 yılı destek programı tanıtım toplantısı ÇTSO Kongre Merkezinde yapıldı.

TRAKYAKA 2015 yılı mali destek programı bütçesini açıkladı!

TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin, hazırladıkları 2015 yılı mali destek programının 10 milyon TL olduğunu belirterek, " Bu miktarı 12 milyon liraya kadar çıkarabileceğiz " dedi.

4 mali destek programı için 28 milyon liralık bütçe ayrıldı!

Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Şanlıurfa'da gerçekleştirildi. 2015 yılında proje teklif çağrısı yöntemiyle verilecek desteklere ilişkin olarak 4 mali destek programı için 28 milyon TL bütçe ayrıldı.

Aksa Enerji 2015 mali beklentilerini yayınladı!

Aksa Enerji 2015 mali beklentilerini yayınladı. Aksa Enerji Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksa Enerji 2015 mali beklentilerini yayınladı.

Bakanlıktan TMMOB'a idari ve mali denetim!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği ve ilgili odalar üzerinde idari ve mali denetim yapılmasına dair tebliğ bugün 29215 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. TMMOB geçtiğimiz yıl bakanlığa bağlanmıştı.

TMMOB ve ilgili odalar üzerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca idari ve mali denetim yapılmasına dair tebliğ!

TMMOB ve ilgili odalar üzerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca idari ve mali denetim yapılmasına dair tebliğ, 24 Aralık 2014 tarihinde 29215 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğte yer alan esaslar...

Niyazi Ateş mirası Eyüp'teki 8 gayrimenkul ihaleye çıktı!

Niyazi Ateş mirasında yer alan Eyüp'teki 8 gayrimenkul İstanbul 3. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından ihaleyle satışa çıktı. Toplam bedeli 32 milyon 435 bin TL olan gayrimenkuller için son teklif tarihi 13 Şubat 2015...

Ateş Dizayn Müşavirlik Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş Dizayn Müşavirlik Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Başak Tutku Özkaynak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Kozyatağı, Kaya Sultan Sokak'ta kuruldu.

1970 yılında Pendik Tersanesi'nin mali portesi yüzde yüz artmış!

1970 yılında Pendik Tersanesi'nin mali portesi yüzde yüz artmış. Denizcilik Bankası tarafından yaptırılan Pendik Tersanesi'nin mali portesi, çeşitli fiyat artışları nedeniyle 175 milyon liradan 350 milyon liraya yükselmiş.

ateş çelikin mali tablosu yayınlandı mı Haberi

ateş çelikin mali tablosu yayınlandı mı

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş, iştiraki Ateş Çelik A.Ş'nin elde etme maliyetini açıkladı. Ateş Çelik A.Ş'nin değerlemesi BGC Menkul Kıymetler A.Ş tarafından yapıldı.


AÇIKLAMA:

Şirketimizin %13,04 oranında iştiraki olan Ateş Çelik A.Ş, mali tablolarımızda elde etme maliyeti olan 7,8 milyon TL ile  kayıtlıdır. Söz konusu iştirakimiz için değerleme çalışması BGC Menkul Kıymetler A.Ş tarafından yapılmakta olup 31.12.2015 mali tablolarımıza...