17 / 05 / 2024

Ateş Dekor Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ateş Dekor Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ateş Dekor Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fahri Ateş imzasıyla kuruldu.

Sks Konaklama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sks Konaklama Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Karakaş, Sami Ateş ve Serkan Uslubaş ortaklığında kuruldu.

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Ateş ve Zeren Uysalar ortaklığında kuruldu.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Ria Otelcilik Turizm İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ria Otelcilik Turizm İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te Nesip Ateş tarafından kuruldu.

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mustafa Ateş tarafından kuruldu.

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aydıner Ateş, Bosfora Partners Gayrimenkul Yat. Yön. Ltd. Şti. ve Merent Otomotiv Gayrimenkul Kir. ve Yat A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Ayapera Turizm Otelcilik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayapera Turizm Otelcilik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ateşçi tarafından kuruldu.

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi açıldı!

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Ateş tarafından açıldı.

Askan Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askan Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Uğur, Mert Osman Bayrak, Murat Ateş ve  Serdar Oral tarafından kuruldu.

Bakırcı Dekor Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırcı Dekor Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Altun Bakırcı tarafından kuruldu. 

Eskina Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskina Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Onutçu, Ateş Beyhan ve Mehmet Ümit Çelik ortaklığında kuruldu. 

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Ateşoğlu tarafından kuruldu. 

Melay İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melay İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülent Ateş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ateş Dekor Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Ateş Dekor Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ateş Dekor Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fahri Ateş imzasıyla kuruldu.

 Ateş Dekor Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-   Her türlü gayrimenkul inşa etmek, almak satmak kiraya vermek. b-   Her türlü mekanik sıhhi ve doğalgaz tesisat işleri yapmak. c-   Her türlü turizm faaliyetlerinde bulunmak d-   Konusu ile ilgili makineleri ve teçhizatları almak, satmak, pazarlamak kiralamak, ithalat ve ihracatını yapmak. e-   Her türlü dış ticaret işlemleri yapmak.  Şirket yukarıdaki uğraş konularını, amacını gerçekleştirmek için aşağıda olan işleri de yapacaktır. 1.  Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat yapımı, taahhüt işleri yapmak; Bina, konut, işyeri, ticarethane, Avm, kat karşılığı inşaatlar yapmak, satmak, kiraya vermek. Kendi hesabına her türlü emlak alabilir, satabilir, inşa edebilir kiralar, kiraya verir. Yer altı ve yerüstü tesislerin mesken...