18 / 05 / 2024

atık su geri dönüşüm sistemi

atık su geri dönüşüm sistemi

SRİ Lanka'nın başkenti Kotte'de hayata geçirilen Clearpoint Residences, ülkenin ilk sürdürülebilir apartman kompleksi olmasının yanı sıra, dünyanın en yüksek dikey bahçesi olma ünvanına da sahip olacak

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Atık geri dönüşümünü kapsayan yıkım yönetmeliği yolda!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümde atıkların geri dönüşümünü de içeren yıkım yönetmeliğini hazırlıyor. Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Jamıl ve Pıerre Robert  Roger Romaın ortaklığında kuruldu. 

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!    

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Tuskaya tarafından kuruldu.

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özalp tarafından kuruldu. 

Elmas Geri Kazanım Ve Atık Yönetimi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Geri Kazanım Ve Atık Yönetimi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emin Elmas tarafından kuruldu.

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketiİsmail Kabul tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

atık su geri dönüşüm sistemi Haberi

atık su geri dönüşüm sistemi
SRİ Lanka'nın başkenti Kotte'de gerçekleştirilen bir konut projesi olan Clearpoint Residences, güneş enerji panelleri ve atık su geri dönüşüm sistemi ile ülkenin ilk sürdürülebilir apartman kompleksi olmasının yanı sıra, dünyanın en yüksek dikey bahçesi olma ünvanına da sahip olacak. Konut tamamlandığında 46 kat ve 186 metre yüksekliğe...