27 / 04 / 2024

atık yağ toplama merkezleri nerelerde var

atık yağ toplama merkezleri nerelerde var

Kocaeli'nin İzmit Belediyesi ayda yaklaşık 12 ton atık yağ topluyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, toplanan atık yağlar biodizel olarak geri dönüşümü sağlanarak ekonomiye önemli katkı sağlıyor...

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yağan tarafından kuruldu.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Haydarpaşa Atık Tesisi Tuzla’ya taşınıyor!

Haydarpaşa Port projesinin hayata geçecek olması sebebi ile Atık Kabul ve Transfer Merkezi Limanı Tuzla tersanesindeki yeni alanında inşa edilecek.

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık Nakliyat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Kartal'a yapıldı. 

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Netice Çelik tarafından kuruldu. 

Kaleli Atık Toplama Ve Ayırma Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleli Atık Toplama Ve Ayırma Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bıyık, Şaban Bıyık ve Recep Bıyık ortaklığında kuruldu. 

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Konya'ya katı atık depolama tesisi inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kaşınhanı bölgesinde yapım çalışmaları devam eden yeni katı atık depolama tesislerini yerinde inceledi.

Çorum'a 70 milyon liralık katı atık tesisi!

Çorum'da, Avrupa Birliği desteğiyle kurulacak 70 milyon liralık katı atık tesisi ve çöp toplama istasyonunun yapımına başlandığı bildirildi.

Ordu Gülyalı'ya paket atık su arıtma tesisi yapılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı çevre için yatırım çalışmalarına devam ediyor. Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Gülyalı'da paket atık su arıtma tesisi projesinin yatırım çalışmalarına başladı.

Gebze Darıca Atık Toplama Merkezi hizmete açıldı!

Gebze Darıca Belediyesi Temizlik Müdürlüğü bünyesinde inşaası tamamlanan Katı Atık Toplama Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Hilvan Atık Su Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'da yıllardır yaşanan su problemini çözerek vatandaşlara temiz içme suyu temin ederken, bir yanda da yapımında sona geldiği Atık Su Arıtma Tesisini hizmete açmaya planlıyor.

atık yağ toplama merkezleri nerelerde var Haberi

atık yağ toplama merkezleri nerelerde var


Kocaeli'nin İzmit Belediyesi ayda yaklaşık 12 ton atık yağ topluyor. 


Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, toplanan atık yağlar biodizel olarak geri dönüşümü sağlanarak ekonomiye önemli katkı sağlıyor. Ev ve lokanta, restoran gibi iş yerlerinde kullanılan atık yağların lavabolardan dökülmemesini isteyen İzmit Belediyesi yetkilileri, şunları kaydetti: "Lavabolardan dökülecek her damla atık yağ çevre felaketi demektir. Atık yağlar, kanalizasyon sistemlerine zarar vermenin yanı sıra suyu, toprağı ve havamızın da kirlenmesine neden olmaktadır. İzmit Belediyesi olarak çevreye karşı çok duyarlıyız. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın da büyük destekleriyle ayda ortalama olarak 10-12 ton atık yağ toplayarak geri dönüşümünü sağlıyoruz. Halen 700’e yakın iş yeri ile atık yağların toplanmasıyla ilgili anlaşmamız var. Bu iş yerleri kullandıkları atık yağları özle kaplarda biriktiriyorlar...