28 / 04 / 2024

atık yap toplama sultanbeyli belediyesi

atık yap toplama sultanbeyli belediyesi

İstanbul Sultanbeyli Belediyesi, ‘Temiz Çevre Engelsiz Hayat’ projesi kapsamında bitkisel atık yağları, ilçede bulunan okullara, camilere, muhtarlıklara yerleştirdiği geri dönüşüm bidonlarıyla topluyor. Yağların, en büyük zararı suya verdiği biliniyor...

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

TOKİ inşaatların atık malzemelerinden sokak hayvanlarına yuva yapıyor!

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

Kurbağalıdere yatağındaki barakalar yıkıldı!

Çalışmalarına devam eden Ataşehir Belediyesi atık malzeme toplama amacıyla yapılan barakaları yıktı.

Bursa İnegöl'e geleneksel Şavşat evi yapılacak!

Bursa İnegöl'de yaşayan Artvin Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri dernek binalarını Şavşat evi konseptinde yapacaklarını açıkladılar. Dernek binası Şavşat kültürünü yaşatma amacı ile tamamen ahşaptan yapılacak.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık Nakliyat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Kartal'a yapıldı. 

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Netice Çelik tarafından kuruldu. 

Kaleli Atık Toplama Ve Ayırma Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleli Atık Toplama Ve Ayırma Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bıyık, Şaban Bıyık ve Recep Bıyık ortaklığında kuruldu. 

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 100 milyon liraya mal olacak olan Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) Projesi için ihaleye çıkıldığını açıkladı

Hiçbir çürük yapının temeli atılamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Hedefimiz 150-200 bini İstanbul'da olmak üzere yılda 500 bin, 15 yılda ise 7,5 milyon konutu dönüştürmek. Artık Türkiye Cumhuriyeti topraklarında hiçbir çürük yapının temeli atılamayacak" dedi.

İBB'den tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi!

İBB, Şile - Kömürcüoba, Kemerburgaz - Odayeri ve Silivri - Seymen Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanlarında ihtiyaç duyulan tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi düzenliyor..

Atık yönetimi yönetmeliğinde değişiklik!

Atık Yönetimi Yönetmeliğine Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 23 Mart 2017 tarihindeki Resmi Gazete'de yayımlandı.

atık yap toplama sultanbeyli belediyesi Haberi

atık yap toplama sultanbeyli belediyesi

Sultanbeyli Belediyesi, ‘Temiz Çevre Engelsiz Hayat’ projesi kapsamında bitkisel atık yağları, ilçede bulunan okullara, camilere, muhtarlıklara yerleştirdiği geri dönüşüm bidonlarıyla topluyor. Projeye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onaylı firmalar da katkı yapıyor. 


Belediyeye bağlı ekipler tarafından haftalık periyotlarla alınan bitkisel atık yağlar, ilgili kurumlara takdim ediliyor ve dönüştürülüyor.


Yağlar, en büyük zararı suya veriyor. Lavaboya dökülen 1 litre kullanılmış yağ, 1 milyon litre temiz suyu kirletiyor.


 Zaman...