01 / 05 / 2024

Atılım Group İnşaat nerede

Atılım Group İnşaat nerede

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Aydoğdu tarafından kuruldu. 

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Alkan ve Kalender Ernur ortaklığında kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Ayalp Group İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Ayalp Group İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirket bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ali Geldi tarafından kuruldu.

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! Yatırımcılar hemen bakın!

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olabileceğini belirtti. Altının pabucu dama mı atılıyor! Altın ve gümüş yatırımcıları baksın, iste son dakika gümüş yorumu...

Dosa Haritacılık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosa Haritacılık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Alaş ve Şükrü Demirhan Özalp ortaklığında kuruldu.

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Taşdan tarafından kuruldu.

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Aslancan tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Yorulmaz Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yorulmaz Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Yorulmaz tarafından kuruldu.

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Atılım Group İnşaat nerede Haberi

Atılım Group İnşaat nerede

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Aydoğdu tarafından kuruldu. 

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Aşağı Dudullu Mah.Bostan Sk. St.Ap.No:7 A/1...