27 / 04 / 2024

Atılış İnşaat adres

Atılış İnşaat adres

Atılış İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Kimya ve Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de  400 bin TL sermaye bedeli ile Veli Demiröz tarafından kuruldu. 

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Atılış İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Kimya ve Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılış İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Kimya ve Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de  400 bin TL sermaye bedeli ile Veli Demiröz tarafından kuruldu. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Ark Çatı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ark Çatı Ve İnşaat Limited Şirketi 19 Eylül 2017 tarihinde 20 bin TL sermaye ile Turgay Ulusoy tarafından kuruldu.

Gül İnşaat Avenue İstanbul projesi ön satışta!

Gül İnşaat ,İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde Avenue İstanbul projesine imza atıyor. Projede ön satışlar başladı...

Görgülü İnşaat kentsel dönüşüme odaklandı!

Emlakkulisi.com olarak Görgülü İnşaat Genel Müdürü Bülent Kalkan ve Marmara Loft Satış Müdürü Betül Akyürek'le gelecek hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Güzelçatı Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelçatı Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 600 bin TL sermaye ile Cem Savaş Yıldırım, Nurettin Ekin Biter ve Emre Ağgül ortaklığında bugün kuruldu.

Gül Proje, Gül İnşaat ve Gül Yapı'dan gayrimenkul kampanyası!

Gül İnşaat, Gül Proje ve Gül Yapı gayrimenkul sektörüne ivme katacak ortak bir kampanyaya imza atıyor. Buna göre; kampanya dahilindeki konut projelerinde yüzde 20 indirim ya da % 20 peşinat, 120 ay vade ve % 0,70 faiz oranı ile ev sahibi olmak daha kolay hale geliyor.

Gül İnşaat 11.Mahalle Evleri satış ofisi!

Gül İnşaat 11.Mahalle Evleri satış ofisi irtibat ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 11.Mahalle Evleri projesinde ara kat 2+1'lerin fiyatları 426 bin liradan başlıyor...

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Atılış İnşaat adres Haberi

Atılış İnşaat adres

Atılış İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Kimya ve Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de  400 bin TL sermaye bedeli ile Veli Demiröz tarafından kuruldu. 

Atılış İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Kimya ve Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin konusu:
İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...