18 / 05 / 2024

Atilla Gürek maya holding

Atilla Gürek maya holding

Maya Holding CEO’su ve IKEA Türkiye Ülke Müdürü Fuat Atalay ve Maya Holding Koordinatörü Atilla Gürek, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Atilla Yeşilada konut satışlarını değerlendirdi: Bunlar daha iyi günler! Seneye hiç satıcı bulunamayacak!

TÜİK tarafından Aralık 2023 konut satış istatistikleri açıklandı. Söz konusu ayda 138 bin 577 adet konut satılarak yüzde 33,4 düşüş yaşandı. Ekonomist Atilla Yeşilada açıklanan rakamları değerlendirerek, ''Bunlar daha iyi günler'' dedi. İşte o değerlendirme...

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Güllü tarafından kuruldu.

Atilla Kayalıoğlu hangi görevlerde bulundu? Evli mi? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’daki görevi ne?

Atilla Kayalıoğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İndex Bilgisayar’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Atilla Kayalıoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

EYT'lilerin 719 bini sosyal güvenlik destek primine tabi çalışmaya devam ediyor!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi çerçevesinde Mart'ta 1.8 milyon kişi emeklilik başvurusu yaptı. Emeklilik dilekçesi veren EYT'lilerden yaklaşık 719 bini sosyal güvenlik destek primine (SGDP) tabi şekilde çalışmaya başlarken, bu sayının giderek yükselmesi bekleniyor.

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Güvenli liman altın 7 haftanın zirvesinden uzaklaşmaya başladı!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın 7 haftanı  zirvesinden uzaklaşmaya başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada doların 20 lirayı ne zaman göreceğini açıkladı! Döviz hesabı olanlar dikkat

Dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Atilla Yeşilada dolar kurunun 20 lirayı ne zaman göreceğini son videosunda açıkladı.

Amb İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amb İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Atilla Akyürek tarafından kuruldu.

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Kayseri'deki Engir Gölü çevresinde yapılaşmaya geçit yok! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, sulak alan olarak kuşlara ev sahipliği yapan Engir Gölü çevresinde bölgenin doğal yapısını bozacak yapılaşmaya izin verilmemesi yönünde karar aldı.

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılaşmaya açılan alanlar TBMM gündeminde!

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılaşmaya açılan alanlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Brik Mimarlık Teknoloji Tasarım Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Brik Mimarlık Teknoloji Tasarım Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Füsun Cemre Karaoğlan ve Şeref Atilla Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Atilla Gürek maya holding Haberi

Atilla Gürek maya holding


Maya Holding CEO’su ve IKEA Türkiye Ülke Müdürü Fuat Atalay ve Maya Holding Koordinatörü Atilla Gürek, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. 


Ziyarette Başkan Altınok Öz, Kartal’da yapılan insan odaklı projeleri anlattı. Görüşmenin sonunda Maya Holding CEO’su Fuat Atalay ve Maya Holding Koordinatörü Atilla Gürek Başkan Altınok Öz’e çalışmalarında başarılar dilerken Başkan Altınok Öz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. 



Kartal...