06 / 05 / 2024

Atilla Karaoğlu

Atilla Karaoğlu

ALİTA Turizm Yatırımları tarafından Yalıkavak’ta yapılan Alita Marin Konakları projesinde sona yaklaşıldı. Alita Marin Konakları Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Karaoğlu, “12 dönüm içerisindeki proje, farklı tasarımıyla dikkat çekiyor” diye konuştu.

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safter Karaoğlu ve Seyit Ahmet Karlı ortaklığında kuruldu.

Atilla Kayalıoğlu hangi görevlerde bulundu? Evli mi? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’daki görevi ne?

Atilla Kayalıoğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İndex Bilgisayar’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Atilla Kayalıoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

Bayraktaroğlu Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktaroğlu Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Atilla Bayraktaroğlu, Engin Bayraktaroğlu ve Hatip Bayraktaroğlu ortaklığında kuruldu.

Hun Atilla İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hun Atilla İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Kartala Turizm Otelcilik Tarım Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kartala Turizm Otelcilik Tarım Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir’de 60 bin TL sermaye bedeli  ile Orçun Kutluad, Mehmet Ali Köseoğlu, Ayhan Soysal ve Atilla Kuduoğlu tarafından kuruldu.

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 570 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karaoğlu tarafından açıldı.

Endager Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endager Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karaoğlu tarafından kuruldu.

Ali Seydi Karaoğlu vefat etti!

Bir dönem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda İstanbul Emlak Dairesi Başkanlığı'nı yürüten daha sonra ise OYAK Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü yapan Ali Seydi Karaoğlu hayatını kaybetti.

Karaoğlu Girişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaoğlu Girişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Karaoğlu tarafından kuruldu.

Atilla Yeşilada: Belki 500 bin dükkan, mağaza, işletme kapandı, 2 milyon işsizimiz olacak!

Koronavirüs salgını sebebiyle dünya genelinde borçlu firmaların yakında iflas bayrağını çekebileceğini bildiren ekonomist-yazar Atilla Yeşilada, bazı devletlerin de moratoryum ilan etmek zorunda kalacağı öngörüsünde bulundu.

Salomon ikinci mağazasını açıyor! 

Outdoor ve doğa sporları markası Salomon, İstanbul’da ikinci Salomon mağazasını da açmayı hedefliyor. Olgar Şirketler Grubu Markalar Direktörü Atilla Kuduoğlu, Salomon'a olan ilgiden memnun olduğunu belirtti...

Ekizoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekizoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 24 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Yasin Ekizoğlu tarafından kuruldu. 

Atilla Karaoğlu Haberi

Atilla Karaoğlu

MUĞLA Yalıkavak’ta inşa edilen Alita Marin Konakları’nda sona yaklaşıldı. Projenin 12 adet villadan oluştuğunu anlatan Alita Marin Konakları Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Karaoğlu, “Yalıkavak’a değer katacak projemizin üzerinde uzun süre çalıştık. Doğa ile iç içe olan projede evlerin konumuna dikkat ettik. Tasarım alanında da fark yaratan çalışmamızda sona gelindi” dedi.


PALMARİNA’YA 3 DAKİKA

Geçtiğimiz yıl inşaata başladıklarını anlatan Atilla Karaoğlu, şöyle konuştu: “Alita Marin Konakları, çok kısa süre içerisinde yaşayan bir site haline dönüşecek. Yalıkavak Palmarina’ya 3 dakika, Geriş Altı balıkçılarına da birkaç adımda ulaşım sağlayan, Çokertme Caddesi üzerinde kendine ait plaj alanı olan tek site olma özelliğiyle öne çıkıyor. Alita Marin Konakları, şimdiden ünlü isimlerin dikkatini çekti ve evler yavaş yavaş sahiplerini bulmaya başladı. Proje ile hem çevreye değer katacağız...