26 / 05 / 2024

Atiye Rezzan Metin kimdir

Atiye Rezzan Metin kimdir

Yapımcı ve model ajansı sahibi Atiye Rezzan Metin, Beykoz’da film seti olarak da kullanılan iki katlı evinde çıkan yangında hayatını kaybetti. Elmalı Köyü Şafak Sokak’ta bulunan altı beton üstü ahşap dubleks evde saat 12.00 sularında yangın çıktı...

Kağıthane Atiye Residence ev fiyatları!

HAS-DBN Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kağıthane Atiye Residence ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor ve 750 bin TL'ye kadar çıkıyor. Projede teslimlerin yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Kağıthane Atiye Residence ödeme şekilleri!

Bu yıl sonunda teslim edilecek olan Atiye Residence projesinde tüm daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor. Projede fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor ve 750 bin TL'ye kadar çıkıyor...

Has DBN Atiye Residence fiyatları 2017!

17 katlı tek blok şeklinde tasarlanan Atiye Residence projesi 2 oda 1 salon şeklinde toplam 108 daireden meydana geliyor. İşte Has DBN Atiye Residence fiyatları 2017..

Atiye Residence Kağıthane ev fiyatları!

Yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Kağıthane Atiye Residence projesi 108 daireden meydana geliyor. Atiye Residence Kağıthane ev fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Atiye Residence güncel fiyatları!

Atiye Residence güncel fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Atiye Residence'ta daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Gülcan Arslan ve Metin Anter evleri için alışveriş yaptı!

Aynı evde yaşamaya karar veren Gülcan Arslan ve sevgilisi Metin Anter yeni evleri için Akmerkez'de alışveriş yaptı.

Ahmet Metin Genç, Ortahisar projelerini anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile buluştu. Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar'daki projelerini anlattı.

İzmir Metin Oktay Tesisleri'ne U19 Kamp Binası yapılıyor!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne 700 metrekarelik çift katlı U19 Kamp Binası'nın temellerini attı.

Ahmet Metin Karadayı 40 bin liraya daire sattı, 135 kişiyi dolandırdı!

40 bin liraya bahçe katı daire satan Müteahhit Ahmet Metin Karadayı dolandırıcılık suçundan, 386 yıl 11 ay hapis ve 6 milyon 372 lira ceza aldı

Akif Çağatay Kılıç'tan Metin Oktay Tesisleri'ne destek!

Gençlik ve Spor Bakan Akif Çağatay Kılıç, İzmir'in Torbalı ilçesindeki Metin Oktay Tesisleriyle ilgili, "Altınordu, tesis ve altyapıya yaptığı yatırımlarla örnek bir kulübümüz. Torbalı'daki Metin Oktay Tesislerinin geliştirilmesi ile ilgili gerekli incelemelerimizi yapacağız" dedi.

Ahmet Metin Karadayı tutuklandı!

386 yıl 11 ay hapis ve 6 milyon 372 lira adli para cezasına mahkum edilip, kafeletle tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen Karadayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, itiraz üzerine tutuklandı.

Atiye Residence teslim tarihi!

Toplam 108 adet daireden oluşan Atiye Residence projesi 17 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor. İşte Atiye Residence teslim tarihi...

Atiye Residence Kağıthane lokasyon!

Kağıthane Atiye Residence projesinde yüzde 80 peşin ödemelerde 0,90 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor. Proje HAS-DBN Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.

Atiye Rezzan Metin kimdir Haberi

Atiye Rezzan Metin kimdir


Yapımcı ve model ajansı sahibi Atiye Rezzan Metin, Beykoz’da film seti olarak da kullanılan iki katlı evinde çıkan yangında hayatını kaybetti.


Beykoz Elmalı Köyü Şafak Sokak’ta bulunan altı beton üstü ahşap dubleks evde saat 12.00 sıralarında yangın çıktı. Rezzan Metin’e ait evdeki yangının çıkış nedeni henüz tespit edilemezken ahşap olan üst kat alevlere kısa sürede teslim oldu. Yangını gören vatandaşlar hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.



YAPIMCI ATİYE REZZAN METİN YANAN EVİNDE CAN VERDİ

Alevler ahşap binayı kaplarken binanın önündeki lüks cipte kullanılamaz hale geldi. Yangına Beykoz, Kavacık, Çavuşbaşı, Ümraniye’den gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. 


Vatandaşlar alevlere teslim olan evin içerisinde ev sahibinin olup olmadığını uzun süre merak içinde bekledi. Söndürme çalışmalarının ardından eve giren itfaiye ve sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde bir...