02 / 05 / 2024

Atlantik Life rezidans satılık

Atlantik Life rezidans satılık

Markalı konut sektöründe örnek projelere imza atan ve bugüne dek hayata geçirdiği projelerde yatırımcısına daima kazandıran Atlantik Yapı, Life projesinde de avantajlı fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı sunuyor.

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care!

Bugüne kadar pek çok projesiyle sektörde öncü rol üstlenen Ant Yapı’nın ilk sağlık projesi Antwell Life Care Residence’ ta hazirandan itibaren yeni bir yaşam başlıyor.

Antwell Life Care Residence projesinin temeli atıldı!

Ant Yapı’dan bir ilk daha. Türkiye’nin sağlık hizmeti konseptli ilk rezidansı özelliğini taşıyan Antwell Life Care Residence için ilk harç, törenle atıldı.

10 soruda Antwell Life Care projesi!

Antwell Life Care projesi Çamlıca eteklerinde hayata geçiriliyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan projede 5 yıl kira garantisi bulunuyor.  İşte 10 soruda Antwell Life Care projesi...

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi!

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan proje Çamlıca eteklerinde, Emaar Square’in hemen yanı başında yer alıyor. 

Çamlıca Antwell Life Care fiyatları 2018!

Toplam 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana gelen Antwell Life Care projesinde daire teslimlerinin 2019 Haziran'da yapılması öngörülüyor..

Antwell Life Care Rezidans fiyatlar!

Antwell Life Care Rezidans fiyatlar kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatları 10 bin TL'den başlıyor. Proje Ant Yapı imzası taşıyor...

Antwell Life Care Residence fiyat!

5 yıl kira garantisi sunulan Antwell Life Care Residence, Ant Yapı imzasıyla 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana geliyor.  İşte Antwell Life Care Residence fiyat listesi...

Çamlıca Antwell Life Care Residence fiyat!

Toplam 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana gelen Çamlıca Antwell Life Care projesinde dairelerin metrekere fiyatları 10 bin TL ile 12 bin TL arasında değişiyor...

Atlantik Life peşinatı öteledi vadeyi uzattı!

Âtlantik Yapı, Atlantik Life projesinde firma bünyesinde yeni bir kampanya düzenledi.

Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi!

Nisan 2017’de konut teslimlerin gerçekleşeceği Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi 305 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Atlantik Life’da teslimler Nisan 2017’de!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesinde yılın son kampanyasını hayata geçiriyor. Firma, 0,69 faiz oranıyla 120 aya kadar kredilendirme olanağı sağlarken ayrıca peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuyor.

Atlantik Life'ın yüzde 75'i sahiplerini buldu!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesi ile Pendik’te emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

Kıbrıs Elit Life Karakız depreme dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor!

Serbil İnşaat tarafından Kıbrıs'ta hayata geçirilen Elite Life Karakız, tamamlandığında Girne'nin denize sıfır en yüksek rezidans projesi olacak. Proje depreme dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor.

Atlantik Life rezidans satılık Haberi

Atlantik Life rezidans satılık

Projede 237.000 TL’ye daire sahibi olunurken, Projenin sosyal donatı alanları, mimari özellikleri ve merkezi lokasyonu da dikkat çekiyor. 


Firmanın lüks ve konforlu detaylara sahip 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari alandan oluşan en yeni projesi Atlantik Life, Pendik bölgesinde konumlanıyor.

Ayrıcalıklı ferah dairelerin sunulduğu projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dört farklı konut seçenekleri yer alıyor.


Geniş ve ferah şekilde tasarlanan daireler 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede ayrıca daire tiplerine göre iki araçlık park imkanı da sunuluyor. 


LİFE PROJESİ, 40 AY ‘SIFIR FAİZ’ VE YÜZDE 12 İNDİRİM AVANTAJI İLE SUNULUYOR

Hayata geçirdiği nitelikli konut projeleri ile yatırımcının dikkatini çeken Atlantik Yapı, Life projesinde de 237.000 TL gibi avantajlı fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı sunuyor. 


40 ay 0 faiz avantajlarının sunulduğu...